ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Νάνσυ Μαλλέρου σου δείχνει πώς να τα καταφέρεις καλύτερα μέσα στο 2017

Ανακάλυψε κι εσύ πως «Καλύτερα Γίνεται» με το νέο ημερολόγιο θετικής σκέψης της Νάνσυ Μαλλέρου

Η Νάνσυ Μαλλέρου σου δείχνει πώς να τα καταφέρεις καλύτερα μέσα στο 2017

Γνωστή και ως «γκουρού της ευτυχίας» η Δρ. Nάνσυ Μαλλέρου ξέρει τον τρόπο για να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη, ομορφότερη και πιο αισιόδοξη τη χρονιά που έρχεται. Και παρουσιάζει το νέο της ημερολογίο θετικής σκέψης, ένα εγχειρίδιο που σου δίνει 365 κίνητρα, ένα για κάθε μέρα, για να είναι σημαντικά χαρούμενος, να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά και κυρίως, να αγαπήσεις ακόμα περισσότερο τον εαυτό σου.

Ανάμεσα στις αγχωτικές σημειώσεις και στα ραντεβού της κάθε ημέρας, πολύχρωμες σελίδες, χαρούμενα σχέδια, εμπνευσμένα από τις εποχές του χρόνου και θετικές φράσεις στον ενεστώτα, έρχονται να γεμίσουν αισιοδοξία την καθημερινότητα σου, με τη δημιουργό του να υπόσχεται ότι θα σε κάνουν πιο δυνατή.

Η νέα χρονιά πλησιάζει και η Νάνσυ Μαλλέρου σου ζητάει να μην ξεχνάς ότι «πάντα Καλύτερα Γίνεται!».

Η Νάνσυ Μαλλέρου σου δείχνει πώς να τα καταφέρεις καλύτερα μέσα στο 2017
Όταν βγήκα από το πηγάδι είδα πόσοι ακόμη άνθρωποι ήταν εκεί μέσα ή φλερτάρανε με την ιδέα και ήξερα ότι μπορούσα να τους βοηθήσω κι έτσι να κάνω τον κόσμο.
  • Πώς ξεκίνησε το ενδιαφέρον σας γύρω από τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη;

Θα ήθελα να πω από αληθινή αγάπη στους ανθρώπους αλλά αυτό δεν θα ήταν ολόκληρη η αλήθεια. Όλη η αλήθεια είναι πιο εγωκεντρική: από αγάπη προς εμένα που βρέθηκα κάποτε σε ένα πολύ σκοτεινό και βαθύ "πηγάδι" έχοντας χάσει την ταυτότητά μου, το χαμόγελό μου και την πίστη στον εαυτό μου. Αυτή ήταν τότε η υπόσχεσή μου: "Νάνσυ μου ποτέ δεν θα σε αφήσω να το ξαναπεράσεις αυτό". "Αυτό" ήταν ένα κλινικό burnout. Όταν βγήκα από το πηγάδι είδα πόσοι ακόμη άνθρωποι ήταν εκεί μέσα ή φλερτάρανε με την ιδέα και ήξερα ότι μπορούσα να τους βοηθήσω κι έτσι να κάνω τον κόσμο που παραλάβαμε και που μεγαλώνουν τα παιδιά μας λίγο πιο χαρούμενο, λίγο πιο ασφαλή, λίγο πιο όμορφο.

  • Aν μπορούσατε να χωρέσετε σε μία πρόταση την καλύτερη συμβουλή για πιο αισιόδοξη ζωή, τι θα μας λέγατε;

Έχεις το δικαίωμα να τα θέλεις όλα, βγες και διεκδίκησέ τα με σεβασμό, χάρη και πίστη! Να φέρεσαι στον εαυτό σου όπως θέλεις να σου φέρονται και μην ξεχνάς: Καλύτερα Γίνεται!

  • Ποιο είναι κατά τη γνώμη σας το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε οι άνθρωποι στην καθημερινότητα μας και μας εμποδίζει να δούμε τα πράγματα πιο αισιόδοξα σε σταθερή βάση;

Νομίζω ότι θα τα συνόψιζα σε τρία:

Η πίστη πως ό,τι σκεφτόμαστε είναι πραγματικό: Δεν είναι! Όμως μπορεί να καταλήξει να γίνει αν επιμένουμε να το σκεφτόμαστε.

Τι λένε οι άλλοι: Είναι εύκολο να ακολουθούμε το κοπάδι, ιδίως όταν γκρινιάζει. Έτσι αποποιούμαστε της ευθύνης των πράξεων ή της απραξίας μας και αφηνόμαστε να μας παρασύρει το ρεύμα. Ίσως είναι η δομική ανάγκη που έχουμε να ανήκουμε σε μια ομάδα. Ίσως γιατί εκεί βρίσκεται η βολή μας.

Η περίμετρος ασφαλείας μας: Η βολή που λέγαμε. Ο διάβολος που ξέρω παρά ο διάβολος που δεν ξέρω. Αυτό που μας κάνει να ανακυκλώνουμε δυσάρεστες καταστάσεις από το φόβο και την ανασφάλεια ότι αν δράσουμε μπορεί τα πράγματα να γίνουν χειρότερα και να ξέρουμε πως θα ανταπεξέλθουμε.

Η πίστη πως ό,τι σκεφτόμαστε είναι πραγματικό: Δεν είναι! Όμως μπορεί να καταλήξει να γίνει αν επιμένουμε να το σκεφτόμαστε.
  • Άρα δεν είναι «το καλύτερο ο εχθρός του καλού» όπως λέει το ρητό;

Όχι, το καλύτερο είναι μια χαρά σύμμαχος! Είπαμε: Καλύτερα Γίνεται! Το καλύτερο είναι η ανάγκη μας για εξέλιξη κι αυτό είναι σίγουρα καλό. Ο εχθρός του καλού, ο εσωτερικός μας εχθρός είναι το κυνήγι της τελειότητας, κάτι που είναι εντελώς υποκειμενικό και από τη φύση του ατελές και άρα αδύνατον να επιτευχθεί.

  • Ποια είναι η μεγαλύτερη πηγή χαράς της Νάνσυς Μαλλέρου;

Να παράγω, να μαθαίνω, να εξελίσσομαι και να κάνω τον κόσμο να περνάει έστω και λίγο καλύτερα, πιο όμορφα και πιο ελπιδοφόρα. Και οι τρόποι είναι ποικίλοι: είτε περνώντας χρόνο με την οικογένειά μου -τότε εξελίσσομαι ως άνθρωπος και -ειδικά από το γιο μου- μαθαίνω τα περισσότερα, είτε μέσα από τη δουλειά μου, είτε ταξιδεύοντας, είτε απλώς χαλαρώνοντας με φίλους ή με ένα τσάι και κουβέντα με τη μητέρα μου, είτε μιλώντας για 5 ώρες σε 500 άτομα και διακρίνοντας την αμφιβολία και την απόγνωση να γίνεται παρακίνηση, χαμόγελο και δύναμη.

Προμηθευτείτε το ημερολόγιο σε κεντρικά βιβλιοπωλεία και στα γραφεία της Life Clinic Group, Αδριανού 4, Ν. Ψυχικό.

Το καλύτερο είναι η ανάγκη μας για εξέλιξη κι αυτό είναι σίγουρα καλό. Ο εχθρός του καλού, ο εσωτερικός μας εχθρός είναι το κυνήγι της τελειότητας.

Read Next

16 Απρ 2024

MALLORY: Το πολυαγαπημένο ελληνικό fashion brand Mallory The Label γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας συλλογήςj

Το brand MALLORY THE LABEL αποκάλυψε τη νέα S/S ’24 συλλογή "NOMAS" στο απόλυτο fashion party της σεζόν.

16 Απρ 2024

Divani Corfu Palace: Φέτος το Πάσχα σημαίνει... Κέρκυρα!

Απολαύστε τις γιορτές στον απόλυτο πασχαλινό προορισμό και το πλήρως ανανεωμένο Divani Corfu Palace.

Περισσότερα από

Life

15 Απρ 2024

8 φρούτα που έχουν λιγότερη ζάχαρη

Τα φρούτα περιέχουν ζάχαρη, ναι! Αλλά μην ξεχνάς ότι είναι γεμάτα και με θρεπτικά συστατικά.

15 Απρ 2024

Pepe Jeans London: Η νέα συλλογή σχεδιάστηκε για να γοητεύσει τους λάτρεις του denim

Η Pepe Jeans London συλλογή εξυμνεί την διαχρονική βρετανική κληρονομιά της μάρκας.

13 Απρ 2024

Οι 30 ομορφότεροι ανοιξιάτικοι προορισμοί

Από τις ποδηλατάδες στις όχθες της Λίμνης Πλαστήρα ως τους ανοιξιάτικους περιπάτους σε φαράγγια με ορχιδέες στη Χίο, να μερικές από τις εμπειρίες που μας δίνουν ιδέες για ανοιξιάτικες αποδράσεις.

11 Απρ 2024

Λευκό ψωμί: Το τρώμε ή όχι; Τι απαντά κορυφαία διαιτολόγος

Το ψωμί είναι σημαντική πηγή θρεπτικών συστατικών για τον οργανισμό. Η Αναστασία Κόκκαλη, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος εξηγεί τι ισχύει για το λευκό ψωμί.

11 Απρ 2024

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η εντυπωσιακή τελετή απονομής μιας νέας εποχής

Την πρώτη σελίδα ενός νέου κεφαλαίου έγραψαν το βράδυ της Δευτέρας 8 Απριλίου οι Χρυσοί Σκούφοι. Ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας γιόρτασε την 31η απονομή του, τιμώντας τους κορυφαίους της ελληνικής εστίασης, σε μια λαμπερή βραδιά που ξεκίνησε με ένα ανατρεπτικό θεατρο-γαστρονομικό κουίζ και ολοκληρώθηκε με ένα συναρπαστικό 4 hands dîner de gala πολλών αστέρων.

11 Απρ 2024

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Στον αστερισμό του Κωνσταντίνου Καρύδη

Διευθύνοντας την ορχήστρα δωματίου της Ευρώπης: Στο πιάνο ο Γιαν Λισέτσκι

10 Απρ 2024

8 φρούτα που έχουν λιγότερη ζάχαρη

Τα φρούτα περιέχουν ζάχαρη, ναι! Αλλά μην ξεχνάς ότι είναι γεμάτα και με θρεπτικά συστατικά.