Με ολόκληρο τον πλανήτη να βρίσκεται σε απόλυτη φρενίτιδα με την ταινία Bohemian Rhapsody για τη ζωή του larger than life σταρ Φρέντι Μέρκιουρι, μία γεύση από την αύρα του και το μεγάλο έργο που άφησε πίσω του δεν γινόταν να λείπει από τα φετινά Όσκαρ.

Ακόμα κι αν δεν είσαι από εκείνους που ξετρελαίνονται με την αισθητική των Queen, τα καλογυαλισμένα από κάθε πλευρά και γωνία τραγούδια τους, την απολύτως τέλεια φωνή του Φρέντι που ανεβοκατέβαινε τις οκτάβες με τόση ευκολία λες και ανεβοκατέβαινε τα μπροστινά σκαλοπατάκια του σπιτιού του, δεν μπορείς παρά να παραδεχθείς πως μιλάμε για ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα στην ιστορία της μουσικής. 

Οι φανς του συγκροτήματος έχουν, λοιπόν, ένα πολύ καλό λόγο να ανυπομονούν αφού η Ακαδημία μόλις ανακοίνωσε ότι οι Queen θα παίξουν live στην φετινή απονομή των Όσκαρ. 

«Is this the real life? Is this just fantasy? Καλωσορίζουμε τους @QueenWillRock και @adamlambert στα φετινά Όσκαρ!» έγραψε η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter. 

Δες το tweet.