Η Λαμία, παρά το επιβλητικό κάστρο, το υπέροχο φυσικό τοπίο μέσα στο οποίο βρίσκεται και κάποια παλιά, διασωθέντα κτίρια, αντιμετωπίζει τα τυπικά προβλήματα μιας ελληνικής επαρχιακής πόλης, με την άναρχη δόμηση, τους στενούς δρόμους κ.λπ. Ωστόσο το νέο βίντεο της χριστουγεννιάτικης φωταγώγησής της είναι αληθινά εντυπωσιακό, καθώς τόσο ο στολισμός όσο και ο φωτισμός μεταμορφώνουν ακόμα και τις πιο άχαρες γωνιές της.

Όπως έγραψε ο Δήμος στη σχετική ανακοίνωση:

«Φωταγωγούμε το γιορτινό στολισμό της πόλης, στέλνοντας ταυτόχρονα ένα μήνυμα σε όλους τους συνδημότες μας. Μπαίνουμε στο ρυθμό των Χριστουγέννων, δε σταματάμε όμως τον αγώνα εναντίον του κορονοϊού. Στις απαραίτητες και σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες της Πολιτείας  μετακινήσεις μας, ας απολαύσουμε τη Λαμία στολισμένη, ας ζήσουμε το πνεύμα της αγάπης των Χριστουγέννων, χωρίς όμως ποτέ να ξεχνάμε ότι οι φετινές γιορτές θα είναι διαφορετικές. Τα Χριστούγεννα φέτος θα τα γιορτάσουμε με αποστάσεις. Όμως, θα είμαστε πιο κοντά στους ανθρώπους μας, πιο κοντά στις πραγματικές αξίες, πιο κοντά στην κοινωνία, που με την υπεύθυνη συμπεριφορά μας, καλούμαστε να κρατήσουμε όρθια».

Δυστυχώς δεν θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον γιορτινό στολισμό της πόλης από κοντά όσοι ζούμε σε διαφορετικούς νομούς, ωστόσο μπορούμε να τον απολαύσουμε μέσα από το παρακάτω, νυχτερινό βίντεο.

Δείτε το βίντεο με τη στολισμένη Λαμία:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS