«Η μαμά μου είναι λεσβία και ήρθε κάποια στιγμή στη ζωή της που ένιωσε την επιθυμία να γίνει μητέρα. Ανέβασε λοιπόν μία αίτηση στο newsletter της LGBTQ κοινότητας στη Δανία και ο γκέι μπαμπάς μου απάντησε αμέσως», λέει η Ζόζεφιν Σκρίβερ για την ιδιαίτερη γνωριμία των γονιών της.

Η καλλονή από τη Δανία, που θεωρείται ένα από τα πιο πετυχημένα και ακριβοπληρωμένα σούπερμοντελ του κόσμου, γεννήθηκε το 1993 έπειτα από εξωσωματική γονιμοποίηση. Τόσο η ίδια όσο και ο μικρότερος αδερφός της, ο οποίος γεννήθηκε από τους ίδιους γονείς με τον ίδιο τρόπο, πέρασαν ευτυχισμένα παιδικά χρόνια, με δύο μαμάδες και δύο μπαμπάδες!

Τόσο η ίδια όσο και ο μικρότερος αδερφός της, ο οποίος γεννήθηκε από τους ίδιους γονείς με τον ίδιο τρόπο, πέρασαν ευτυχισμένα παιδικά χρόνια, με δύο μαμάδες και δύο μπαμπάδες!

«Οι γονείς μου είχαν τους συντρόφους τους. Δεν μου άρεσε να τους αποκαλώ πατριό και μητριά γι’ αυτό τους έλεγα “Μπόνους μαμά και μπόνους μπαμπά”. Για εμάς ήταν κάτι πολύ φυσιολογικό ο μπαμπάς να είναι με τον σύζυγό του και η μαμά με τη σύζυγό της. Οι γονείς μου ήταν πάντα πολύ ανοιχτόμυαλοι και από μικρή ηλικία μου μίλησαν για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και τα δικαιώματά της», λέει η ξανθιά Ζόζεφιν της οποίας ωστόσο η παιδική ηλικία δεν ήταν πάντα τόσο ρόδινη.

«Μέχρι που πήγα σχολείο και άρχισε ο κόσμος να μου λέει ότι είμαι διαφορετική. Δεν καταλάβαινα βέβαια τον λόγο, αλλά έτσι κι αλλιώς μπούλινγκ δεν τόλμησε να μου κάνει ποτέ κανένας. Δεν άφηνα τα περιθώρια».

Μπορεί βέβαια τα σχολικά χρόνια να πέρασαν αναίμακτα, δε συνέβη το ίδιο και με τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ. «Τα social media μου έκαναν μεγάλο κακό. Επιτρέπουν στον καθένα να λέει ό, τι θέλει, χωρίς να τον ενδιαφέρουν τα συναισθήματα του άλλου», τονίζει ενώ θυμάται και το σχόλιο του Ντομένικο Ντόλτσε από τους Dolce & Gabbana που την είχε στενοχωρήσει: «Aποκαλώ τα παιδιά της εξωσωματικής, συνθετικά παιδιά. Δανεικός κόλπος, επιλεγμένο σπέρμα». Σχόλιο που είχε προκαλέσει την οργή και του Έλτον Τζον ο οποίος είχε πει: «Έχουν τόσο απαρχαιωμένες ιδέες. Όπως ακριβώς είναι και τα σχέδιά τους»!

«Aποκαλώ τα παιδιά της εξωσωματικής, συνθετικά παιδιά. Δανεικός κόλπος, επιλεγμένο σπέρμα». Σχόλιο που είχε προκαλέσει την οργή και του Έλτον Τζον ο οποίος είχε πει: «Έχουν τόσο απαρχαιωμένες ιδέες. Όπως ακριβώς είναι και τα σχέδιά τους»!

Όσο για τη Ζόζεφιν, συνεχίζει την ευτυχισμένη της ζωή, λέγοντας για τους γονείς της: «Κανείς δεν μπορεί από κανέναν να στερήσει τη χαρά της μητρότητας ή της πατρότητας. Οι γονείς μου θέλησαν να το ζήσουν και μου έδωσαν την ευκαιρία να έρθω στον κόσμο».

Kεντρική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS