Μία πολύ πρωτότυπη ιδέα είχε μία Νεοζηλανδή, πρώην ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής, η οποία σκέφτηκε πως θα ήταν ωραίο να φτιάξει ένα πρόγραμμα ειδικών σεμιναρίων μέσω των οποίων διδάσκει στους άντρες πώς να κατακτήσουν μία γυναίκα ώστε να μην χρειάζεται πια να πληρώνουν για σεξ. 

Η 43χρονη Antonia Murphy, η οποία είναι παράλληλα μητέρα κοριτσιών, σκέφτηκε την παραπάνω ιδέα όταν πολλοί πελάτες της που είχαν μετοικήσει στην Αυστραλία ή τη Νέα Ζηλανδία από άλλες χώρες τής παραπονέθηκαν πως έχουν μεγάλη δυσκολία να κάνουν σχέση με κάποια «ντόπια» κοπέλα.

«Είναι πολλοί οι άντρες που έχουν έρθει σε εμάς παραπονούμενοι πως αισθάνονται μεγάλη μοναξιά και δεν μπορούν να έρθουν κοντά με γυναίκες του τόπου μας. Θέλουν να τις γνωρίσουν καλύτερα αλλά δεν ξέρουν πώς να τις προσεγγίσουν».

Η Murphy δείχνει να κατανοεί πολύ καλά πως η γλώσσα αλλά και οι μεγάλες διαφορές στην κουλτούρα κάθε πολιτισμού κάνει πολλούς μετανάστες που βρίσκονται στη Νέα Ζηλανδία για δουλειά να αδυνατούν να κατανοήσουν πως λειτουργούν η σχέσεις και οι κανόνες των ραντεβούν στη νέα τους χώρα. 

«Αυτά τα πράγματα είναι πολύ απλό να τα μάθει κανείς. Δεν είναι δύσκολο να μάθεις να φλερτάρεις με έναν τρόπο που φανερώνει σεβασμό και ενδιαφέρον προς τη γυναίκα που έχεις απέναντι σου,» λέει η Murphy. «Δεν είναι καθόλου δύσκολο να μάθεις πώς να στέλνεις παιχνιδιάρικα μηνύματα και σίγουρα δεν είναι δύσκολο να μάθεις πώς να εκφράζεις το ενδιαφέρον σου για κάποια χωρίς να έχει προηγηθεί σεξουαλική επαφή».  

Η 43χρονη Αntonia Murphy.

Η Antonia εξηγεί πως τα νεά τμήματα φλερτ που έχει δημιουργήσει έχουν κυρίως σαν στόχο να τροποποιήσει την οπτική των αντρών για το ποια συμπεριφορά είναι και ποια δεν είναι κοινωνικά αποδεκτή από το αντίθετο φύλο. Και παρά το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα σεμινάρια ξεκίνησαν απευθυνόμενα σε μετανάστες που είχαν μεγάλο πρόβλημα προσαρμογής στον ερωτικό τομέα, κατέληξαν ιδιαίτερα δημοφιλή ακόμα και από τους ίδιους τους Νεοζηλανδούς που θέλουν να μάθουν περισσότερα γύρω από την τέχνη του φλερτ και των ραντεβού.

Τα σεμινάρια της Murphy έχουν τον τίτλο "Kiwi Kissing Coach" και κοστίζουν 350 δολάρια, για τρία συνολικά μαθήματα. Κάθε τμήμα εστιάζει σε κάποιο διαφορετικό ζήτημα, ενώ το μάθημα παραδίδεται από τις συνοδούς που εργάζονται στον οίκο ανοχής της Antonia, oι οποίες άλλωστε είναι έμπειρες στο παιχνίδι της αγάπης.  

Το πιο κομμάτι των συγκεκριμένων σεμιναρίων διαπραγματεύεται τον τρόπο που οι άντρες προσεγγίζουμε τις γυναίκες που τους αρέσουν, πιάνουν κουβέντα μαζί τους και ανταλλάσουν αριθμους τηλεφώνου.

Κι αν νομίζεις πως όλα αυτά συμβαίνουν στο απρόσωπο περιβάλλον μίας αίθουσας πέφτεις έξω. Οι καθηγήτριες των εν λόγω τμημάτων οδηγούν τους άντρες που λαμβάνουν μέρος σε διάφορες καφετέριες ή μπαρ και τους δείχνουν στην πράξη πως να παίξουν σωστά το παιχνίδι της προσέγγισης.

Στο δεύτερο μάθημα οι άντρες μαθαίνουν πως να πλησιάσουν τρυφερά μία γυναίκα μέσω γραπτού μηνύματος, εξηγώντας στους μαθητές την σημασία της τεχνικής πίσω από τη γλώσσα. «Το κόλπο είναι να την κάνεις να χαμογελάσει,» εξηγεί η Antonia.

Τέλος, στο τρίτο μέρος του σεμιναρίου υπάρχει ένα διαδραστικό παιχνίδι φλερτ μεταξύ μαθητή και καθηγήτριας χωρίς όμως να υπάρχει σεξουαλική επαφή.

Τα μαθήματα έχουν μόλις ξεκινήσει και οι Murphy προς το παρόν κάνει σημαντικές προσπάθειες να συλλέξει μαθητές, αλλά δεν το βάζει κάτω. «Είμαι σίγουρη πως όταν η πληροφορία σχετικά με το τι ακριβώς κάνουμε στα εργαστήρια μας εξαπλωθεί από στόμα σε στόμα όλο και περισσότεροι θα θέλουν να έρθουν να διδαχθούν από εμάς,» καταλήγει η 43χρονη μητέρα τριών παιδιών που υποστηρίζει πως γνωρίζει απ' έξω και ανακατωτά τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες.

Mε πληροφορίες από τη Daily Mail.

 

 

TAGS