Στη Νέα Υόρκη είναι γνωστή ως η «Πράσινη Κυρία του Μπρούκλιν». Και είναι απόλυτα προφανής ο λόγος για τον οποίο η γλυκύτατη Elizabeth Sweetheart πήρε αυτό το παρατσούκλι. Τα πάντα στο σπίτι και στο ντύσιμό της είναι πράσινα. Από τα μαχαιροπίρουνα και τα μαλλιά της μέχρι την κεντρική είσοδο της κατοικίας της. Ακόμα και αν βρει ένα αντικείμενο που της αρέσει αλλά είναι σε άλλο χρώμα, η Πράσινη Κυρία το βάφει πράσινο.

«Μεγαλώνοντας οι γονείς μου δεν ήξεραν τι να κάνουν με εμένα. Ήθελα να γίνω καλλιτέχνις» θυμάται σήμερα η ίδια σε ένα συγκινητικό βίντεο. Με τον μπαμπά της δεν είχαν ποτέ στενές σχέσεις. «Δεν τον ενδιέφεραν οι καλλιτέχνες» σχολιάζει η Πράσινη Κυρία με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Έτσι, «ήμουν πολύ ενθουσιασμένη όταν εκείνος με προσκάλεσε να τον επισκεφτώ στη Φλόριντα».

Δεν είχε ανέκαθεν αυτό το πάθος, την εμμονή ίσως με το πράσινο, αλλά τής γεννήθηκε μετά από εκείνο το ταξίδι, όταν συνέδεσε το συγκεκριμένο χρώμα με τον μπαμπά της. Από τότε, τα τελευταία είκοσι περίπου χρόνια, όλα στη ζωή της είναι πράσινα.

Όταν κυκλοφορεί στον δρόμο δεν την ενοχλούν τα βλέμματα των άλλων, το αντίθετο μάλιστα: «Τους κάνω να χαμογελούν και να λένε: “A, η Πράσινη Κυρία”! Όταν είσαι νέος, ίσως θέλεις να φοράς συνέχεια μαύρα. Μεγαλώνοντας συνειδητοποιείς πόσο διασκεδαστικά είναι τα χρώματα. Θα συνεχίσω να είμαι η Πράσινη Κυρία όσο βγαίνει κάτι θετικό. Όταν αυτό αλλάξει, θα προχωρήσω στο επόμενο αγαπημένο μου πράγμα».

Δείτε την ιστορία της στο παρακάτω βίντεο.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram.

TAGS