Ένα διαφορετικό δώρο ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη ένα οκτάχρονο κορίτσι από την Ουάσινγκτον. Η Landyn Wadsworth απεύθυνε έκκληση για χρήματα για να αγοράσει τροφές για αδέσποτα και βρήκε εντυπωσιακή ανταπόκριση. Με το ποσό που συγκέντρωσε κατάφερε να καλύψει το κόστος περίπου 272 κιλών ζωοτροφών, που δώρισε στο καταφύγιο για αδέσποτους σκύλους και γάτες Tri-Cities Animal Shelter.

Το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη χρονιά που αναλαμβάνει αυτή την πρωτοβουλία. Η ιδέα ήρθε στο μικρό κορίτσι όταν επισκέφτηκε το καταφύγιο το 2016 και σοκαρίστηκε βλέποντας τόσο πολλά ζώα να μην έχουν βρει ακόμα ένα σταθερό σπίτι.

Μετά τη φετινή επιτυχημένη εκστρατεία της Landyn, το καταφύγιο ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook μια φωτογραφία με το κορίτσι να ποζάρει μπροστά σε ένα βουνό από γατοτροφές. Η λεζάντα έγραφε: «Η χριστουγεννιάτικη ευχή της Landyn ήταν δωρεές τροφών για το καταφύγιο και όπως φαίνεται έγινε πραγματικότητα! Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για την γενναιοδωρία σου και το ίδιο, είμαστε σίγουροι, και οι σκύλοι και οι γάτες!».

Η Landyn έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία συγκέντρωσης χρημάτων για τα Χριστούγεννα του 2020, όπως ανέφερε η μητέρα της.

Δείτε την ανάρτηση του καταφυγίου:

Δείτε τη θεαματική μεταμόρφωση ενός αδέσποτου σκύλου που διασώθηκε:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram


 

TAGS