Ο γιος της είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, μιας και διοικεί παγκόσμιους κολοσσούς οι οποίοι ασχολούνται με το διάστημα (!), αλλά και την ηλεκτροκίνηση. Με λίγα λόγια αναφερόμαστε στον Έλον Μασκ, ιδρυτή της SpaceX και γενικό Διευθυντή και επικεφαλής τεχνολογικού σχεδιασμού της εταιρείας κατασκευής αυτοκινήτων και ενεργειακών συστημάτων Tesla. Εντυπωσιακό βιογραφικό ο γιος, αρκετά εντυπωσιακό και η ίδια, μιας και η Μάγιε Μασκ, δεν είναι η 73χρονη γυναίκα που έχεις συνηθίσει.

Ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ πριν από πενήντα περίπου χρόνια, ενώ έχει ποζάρει για τα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών. Μάλιστα δύο από τα εξώφυλλά της ήταν γυμνά – στο περιοδικό Time με αφορμή ένα ένθετο υγείας και στο περιοδικό New York to 2011 με μία ψεύτικη κοιλιά εγκύου-.

Παράλληλα πρωταγωνίστησε σε αρκετά διαφημιστικά αλλά και σε βίντεο κλιπ της Μπιγιονσέ.

 Παράλληλα πρωταγωνίστησε σε αρκετά διαφημιστικά αλλά και σε βίντεο κλιπ της Μπιγιονσέ.

Όπως αντιλαμβανόμαστε, η οικογένεια Μασκ διαθέτει εντυπωσιακά βιογραφικά και ακόμα πιο εντυπωσιακές και ταραχώδεις ζωές. Αυτή την περίοδο η Μάγιε συνεχίζει να ποζάρει ως μοντέλο, μιας και αυτό είναι που γνωρίζει να κάνει πολύ καλά, ανεβάζοντας φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή τη φορά, ποζάρει με λεοπάρ ολόσωμο μαγιό, για λογαριασμό εταιρείας, που προωθεί το body positivity και καλεί τις γυναίκες να αγαπήσουν και να «αγκαλιάσουν» το σώμα τους όπως ακριβώς είναι.

Όπως μάλιστα δήλωσε και η ίδια, είναι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη με αυτή τη συνεργασία μιας και θεωρεί ότι κάθε γυναίκα πρέπει να αγαπάει τον εαυτό της και να νιώθει καλά με την εμφάνισή της.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία: EPA/NINA PROMMER

TAGS