Λίγες είναι οι κινηματογραφικές παραγωγές που το φιλοθεάμον κοινό αναμένει με τόση αγωνία όσο το «House of Gucci». Η ταινία άλλωστε τα συνδυάζει όλα: Λαμπερό καστ, μόδα και πλούτη, εκπληκτικά τοπία, φόνο ενός διάσημου προσώπου και όλα αυτά κάτω από το πέπλο της αληθινής ιστορίας.

Η συνταγή είναι εκ των προτέρων πετυχημένη, αλλά παρακολουθώντας και το πρώτο επίσημο τρέιλερ, είμαστε πια βέβαιοι ότι θα σαρώσει σε εισπράξεις και κριτικές. Η Lady Gaga στον ρόλο της «δολοφόνου» Πατρίτσια Ρεγγιάνι, με τη βαριά αγγλική της προφορά και το μπλαζέ ύφος της, είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική, ενώ υπέροχος – όπως πάντα – είναι και ο Άνταμ Ντράιβερ στον ρόλο του Μαουρίτσιο Γκούτσι.

Η Lady Gaga στον ρόλο της «δολοφόνου» Πατρίτσι Ρεγγιάνι, με τη βαριά αγγλική της προφορά και το μπλαζέ ύφος της, είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική, ενώ υπέροχος – όπως πάντα – είναι και ο Άνταμ Ντράιβερ στον ρόλο του Μαουρίτσιο Γκούτσι.

Η ιστορία ουσιαστικά ακολουθεί την πορεία της Ρεγκιάνι στο πλευρό του Γκούτσι, από τη στιγμή του γάμου τους, μέχρι βέβαια και τη δολοφονία του, της οποίας υπήρξε ηθική αυτουργός.

Το καστ συμπληρώνουν τεράστια ονόματα του Hollywood όπως ο Αλ Πατσίνο, Τζάρεντ Λίτο (αγνώριστος) και Σάλμα Χάγιεκ.

Kεντρική φωτογραφία: EPA/MATTEO BAZZI

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS