Λαμπερές παρουσίες και επώνυμοι καλεσμένοι έδωσαν το «παρών» στα Hair Awards 2017 του περιοδικού Estetica Hellas της Direction Business Network, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Ζάππειο Μέγαρο για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Η διευθύντρια έκδοσης του Estetica Hellas, Φρύνη Λάτου, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους στη βραδιά της κομμωτικής τέχνης, που ανέδειξε και φέτος τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στα χέρια των κομμωτών, ενώ με τη σειρά του ο εκδότης του Estetica Hellas, Βαγγέλης Παπαλιός, ανέφερε στο χαιρετισμό του ότι «τα βραβεία αποτελούν το επιστέγασμα της 15χρονης παρουσίας του Estetica Hellas στην ελληνική αγορά».

Για πρώτη φορά φέτος δόθηκαν βραβεία στην Βest Hair Collection/ Καλύτερη Πρόταση Μόδας. Ο Christos Michailidis και η ομάδα του Loveisinthehair απέσπασαν το χρυσό μετάλλιο, τα GINO Hairandmore το ασημένιο, ενώ με το χάλκινο τιμήθηκε ο Μύρωνας των Μiro&Miro. Επιπλέον, Τιμητικά Βραβεία δόθηκαν στον Γιώργο Μπούρα των κομμωτηρίων Gino (ως αναγνώριση για την προσφορά του στην κομμωτική τέχνη), στη Ζηνοβία Βασιλειάδου - Τσαρδούλια των Mod’s Hair για μια ζωή αφιερωμένη στην ομορφιά των μαλλιών, και στον Nίκο Κούρτη της Καλλιτεχνικής Ένωσης Κομμωτών Ελλάδας ως αναγνώριση για την προσφορά του στην κομμωτική τέχνη.

Την εκδήλωση τίμησαν, μεταξύ άλλων, με την παρουσία τους ο εκδότης και διευθυντής του Estetica Italia, Roberto Pissimiglia, και ο ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Paul Mitchell και της Patron Spirits, John Paul Dejoria, στον οποίο, μάλιστα, απονεμήθηκε Αριστείο «Protagonist of the International Economy».

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης, ανέβηκαν επί σκηνής μοντέλα από συνολικά εννέα κομμωτικές ομάδες, παρουσιάζοντας από μία ξεχωριστή τάση, έτσι όπως αυτές έχουν αποτυπωθεί στην πορεία των 70 ετών του περιοδικού Estetica.

TAGS