Η Τriumph, η μεγαλύτερη εταιρεία εσωρούχων παγκοσμίως, και η Ελένη Φουρέιρα, η δημοφιλής ερμηνεύτρια των μεγάλων επιτυχιών, με αφορμή την παγκόσμια πρωτοβουλία #TogetherWeTriumph με επίκεντρο τη στήριξη των γυναικών, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζουν ένα ΝΕΟ τραγούδι με τίτλο “TRIUMPH” αφιερωμένο στις γυναίκες που εμπνέουν η μία την άλλη και αλληλοϋποστηρίζονται!

Η Triumph μας καλεί όλους και όλες, να συμμετάσχουμε σε αυτήν την πρωτοποριακή πρωτοβουλία μπαίνοντας τώρα στο www.triumph-song.gr όπου μπορούμε να αφιερώσουμε το ΝΕΟ τραγούδι “TRIUMPH” που ετοιμάζεται με ερμηνεύτρια την Ελένη Φουρέιρα, σε μια ή περισσότερες γυναίκες τις οποίες θαυμάζουμε και μας εμπνέουν, ενώ παράλληλα θα έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε πλούσια δώρα από την Triumph!

Μια υπερτυχερή συμμετοχή θα έχει την ευκαιρία να εμφανιστεί στο music-video του νέου τραγουδιού μαζί με την Ελένη Φουρέιρα, 3 τυχεροί συμμετέχοντες θα έχουν τη χαρά να μοιραστούν το νέο τραγούδι με ενσωματωμένη τη δική τους μοναδική αφιέρωση, ενώ 10 ακόμα συμμετέχοντες θα κερδίσουν από ένα σετ εσωρούχων της επιλογής τους, από την υπέροχη συλλογή της Triumph.

Οπως τονίζουν οι εκπρόσωποι της Triumph, ενός brand που στηρίζει τις γυναίκες δημιουργώντας μοναδικά εσώρουχα και καινοτομίες με γνώμονα τη γυναικεία υπόσταση, η καμπάνια “The Triumph Song” και το νέο τραγούδι που ετοιμάζεται, στόχο έχει να εξυμνεί τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο και διαδίδει το μήνυμα της συλλογικότητας.

Aλλωστε, το ελληνικό κοινό έχει υποδεχθεί με ενθουσιασμό την πρωτοβουλία “Together We Triumph” που αναδεικνύει τη σημασία της γυναικείας ενδυνάμωσης. Για αυτό και η Triumph αποφάσισε τη δημιουργία ενός τραγουδιού – σταθμό στη γυναικεία συλλογικότητα και αλληλεγγύη, με lady-singer την Ελένη Φουρέιρα.

H Triumph, για περισσότερα από 130 χρόνια, στηρίζει όλες τις γυναίκες, δημιουργώντας εσώρουχα που παρέχουν λύσεις για κάθε μέγεθος και σωματότυπο, συμβάλλοντας στη γυναικεία αυτοπεποίθηση.

 

TAGS