Μια από τις σπουδαιότερες και πιο αγαπημένες μπάντες των τελευταίων δεκαετιών επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στην Ελλάδα: Οι Massive Attack έρχονται το Σάββατο 20 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού, στο Release Athens. Η προπώληση αρχίζει την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί, προς 50 ευρώ για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους θα συνεχιστεί στα 55 ευρώ. Επίσης διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με τιμή αφετηρίας τα 125 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen–bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Ξεκινώντας από το Μπρίστολ της Βρετανίας, το 1988, οι Massive Attack έγιναν οι προφήτες ενός σκοτεινού ψηφιακού μέλλοντος και πρωτεργάτες του trip hop κινήματος. Παρόλο που έχουν κυκλοφορήσει μόλις 5 studio άλμπουμ, ο ήχος τους έχει αλλάξει τη σύγχρονη μουσική για πάντα. Κορωνίδα, ίσως, της μουσικής παραγωγής τους, το «Mezzanine» (1998), αν και όλες οι δουλειές τους περιέχουν μικρά ή μεγαλύτερα αριστουργήματα. Ελπίζουμε να παρουσιάσουν εμβληματικά κομμάτια όπως τα «Teardrop», «Angel», «Safe From Harm», «Unfinished Sympathy», συνθέτοντας μια συναυλιακή εμπειρία που θα θυμόμαστε για καιρό.

Info

Διάθεση εισιτηρίων: Τηλεφωνικά στο 11876

Online στα www.releaseathens.gr / www.viva.gr

Φυσικά σημεία: Kαταστήματα Reload, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, πολυχώρος Yoleni‘s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00) και Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Δείτε το βίντεο κλιπ του Unfinished Sympathy:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS