Αν αγαπάτε τη stand up comedy, τώρα μπορείτε να απολαύσετε έναν από τους πιο αγαπημένους Έλληνες κωμικούς του είδους μαζί με τα παιδιά σας. Ο Γιώργος Χατζηπαύλου έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη», για μια σειρά παραστάσεων. Με χριστουγεννιάτικη διάθεση και τίτλο «Comedy club για παιδιά: Xmas Music Special», απευθύνεται σε μικρούς θεατές 6-12 ετών.

Μαζί του η τραγουδοποιός Σοφία Κουρτίδου, η οποία με τη βοήθεια του live looping -μια τεχνική που επιτρέπει την παραγωγή τραγουδιών με τη χρήση ήχων και φωνών- θα δημιουργεί σε κάθε παράσταση τραγούδια με τις φωνές των μικρών φίλων και των γονιών τους αλλά και με τους ήχους που το «μαγικό» μηχάνημα live looping μετατρέπει σε μελωδίες. Έτσι, θα ακουστούν γνωστά και αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια με έναν τρόπο μοναδικό, ενώ άλλα θα δημιουργηθούν από το μηδέν.

Οι παραστάσεις που έχουν προγραμματιστεί είναι για το Σάββατο 8, 15, 22 και 29 Δεκεμβρίου στις 18.00, την Κυριακή 9, 16, 23 και 30 Δεκεμβρίου στις 15.30, την Τρίτη 25 Δεκεμβρίου και την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου στις 18.00. Περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια εδώ.

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου στη μοναδική ελληνική stand up comedy παράσταση για παιδιά 6 έως 12 ετών.

Απολαύστε τη Σοφία Κουρτίδου σε μια εντυπωσιακή ερμηνεία live looping.

 

TAGS