ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H μεγάλη γυναικεία απειλή του καλοκαιριού και το προϊόν που θα μας θωρακίσει απέναντί της

Έχει χτυπήσει έως και το 75% των γυναικών κάποια στιγμή στη ζωή τους, σύμφωνα με εκτιμήσεις.

H μεγάλη γυναικεία απειλή του καλοκαιριού και το προϊόν που θα μας θωρακίσει απέναντί της

Υπολογίζεται ότι το 75% των γυναικών θα αντιμετωπίσουν τουλάχιστον ένα επεισόδιο κολπίτιδας κατά τη διάρκεια της ζωής τους και μάλιστα το 40-50% αυτών περισσότερο από μία φορά. Τους καλοκαιρινούς μήνες με την έντονη υγρασία και την υψηλή θερμοκρασία, καθώς και την πλημμελή φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής, οι κολπίτιδες εμφανίζονται συχνότερα με δυσάρεστα και ενοχλητικά συμπτώματα που επηρεάζουν αρνητικά την ποιότητα της ζωής της γυναίκας.

Τι είναι η κολπίτιδα, πώς εκδηλώνεται

Στην ουσία, πρόκειται για φλεγμονή του κόλπου. Υπό κανονικές συνθήκες ο κόλπος αποικίζεται από έναν μεγάλο αριθμό μικροοργανισμών, οι οποίοι αποτελούν τη φυσιολογική κολπική χλωρίδα. Παράγοντες όπως η υψηλή θερμοκρασία και η υγρασία των καλοκαιρινών μηνών, καθώς και η παραμονή με βρεγμένο μαγιό, τα στενά συνθετικά εσώρουχα, τα στενά τζιν παντελόνια, η έντονη σεξουαλική δραστηριότητα, η λήψη αντιβιοτικών και αντισυλληπτικών μπορούν να διαταράξουν την ευαίσθητη ισορροπία της κολπικής χλωρίδας. Τα κυριότερα συμπτώματα της κολπίτιδας είναι: φαγούρα, αίσθηση καψίματος, πρήξιμο, κοκκινίλα, δυσοσμία, πόνος, μεγάλη έκκριση κολπικών υγρών.

Η ασπίδα απέναντι σε αυτή την καλοκαιρινή απειλή

Είναι η σωστή ατομική υγιεινή και η καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής. Ωστόσο, η χρήση των κοινών σαπουνιών μπορεί να μεταβάλει τη φυσική άμυνα της ευαίσθητης περιοχής και να την καταστήσει πιο ευάλωτη σε λοιμώξεις. Ειδικότερα, σε γυναίκες που υποφέρουν από μυκητιάσεις ή άλλες κολπίτιδες και παρουσιάζουν ευαισθησία και ερεθισμό είναι περισσότερο αναγκαία η χρήση ενός προϊόντος που ανακουφίζει άμεσα και αποτελεσματικά τα συμπτώματά τους.

Αυτό είναι το Zelesse, μια λοσιόν απαλού και αποτελεσματικού καθημερινού καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής. Η ευεργετική δράση του οφείλεται στη μοναδική και καινοτόμο σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με Άρκτιο, Χαμομήλι και Αλόη:

-Το Άρκτιο ή κολλιτσίδα (Arctium lappa) χρησιμοποιείται ευρέως στην παραδοσιακή ιατρική. Είναι ένα φαρμακευτικό βότανο με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και άμεση καταπραϋντική δράση. Έχει βρεθεί ότι συμβάλλει στην πρστασία της γυναικείας ευαίσθητης περιοχής, καθώς προσφέρει μαλακτική, αντισηπτική και αντικνησμώδη δράση, ανακουφίζοντας από τους ερεθισμούς.

Αλόη είναι γνωστή με την ονομασία «το θαύμα της φύσης». Το εκχύλισμα της Aloe Vera περιέχει πάνω από 75 γνωστά συστατικά, η συνέργεια των οποίων οδηγεί στην ενίσχυση της δράσης τους. Η Aloe Vera ενισχύει την ανάπτυξη νέων κυττάρων και βοηθά στην ανάπλαση του επιδερμικού φραγμού. Έχει μαλακτική δράση και προσφέρει άμεση ενυδάτωση.

-Το ευεργετικό Χαμομήλι είναι γνωστό από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές ιδιότητές του. Έχει αντισηπτικές ιδιότητες και προσφέρει άμεση ανακούφιση. Όταν χρησιμοποιείται για τον καθημερινό καθαρισμό, προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης.

H μεγάλη γυναικεία απειλή του καλοκαιριού και το προϊόν που θα μας θωρακίσει απέναντί της
Η ευεργετική δράση του Zelesse οφείλεται στη μοναδική και καινοτόμο σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με Άρκτιο, Χαμομήλι και Αλόη:

Χάρη στη μοναδική και καινοτόμο σύνθεσή του, το Zelesse ανακουφίζει άμεσα, ενυδατώνει σε βάθος, αναπλάθει και αναζωογονεί. Γυναίκες που το έχουν χρησιμοποιήσει δηλώνουν ήπια ή και καθόλου συμπτώματα (κνησμός, φαγούρα, λευκόρροια, ερύθημα κ.λπ.) μετά τη χρήση του. Το Zelesse έχει κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, είναι υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς parabens και χρωστικές.

Info

Αποκλειστικά σε φαρμακεία, www.zelesse.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Photo by Blubel on Unsplash

Read Next

24 Απρ 2024

Από την Καλιφόρνια στον Όλυμπο: Εκπαιδεύοντας νέους στη δράση για το κλίμα και μια πιο ανθεκτική κοινωνία

Για τον Larry Notheis η προστασία του πλανήτη είναι ένα είδος μαραθωνίου, γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια μέσω προγραμμάτων όπως αυτό που προωθεί το California Conservation Corps

24 Απρ 2024

Έχεις άγχος; 6 τροφές που θα σε ηρεμήσουν αμέσως

Αυτές είναι οι 6 τροφές που θα σε απαλλάξουν από το άγχος.

Περισσότερα από

Life

23 Απρ 2024

Δείτε την ημερίδα Women Who Dare "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση"

Δείτε εδώ το βίντεο από την ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

23 Απρ 2024

H ημερίδα του Womantoc "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δήλωσε συμμετοχή στην ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

22 Απρ 2024

Βιβλιοπάρτι στο rooftop του Βrown Acropol

Από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος και τα Brown Hotels, με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και τον Περίπατο Βιβλίου.

21 Απρ 2024

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

21 Απρ 2024

Δίαιτα Cambridge: Η "νόστιμη" δίαιτα των υγρών και το express αδυνάτισμα

Πρόκειται για μία υγρή δίαιτα πολύ χαμηλών θερμίδων που υπόσχεται απώλεια μεγαλύτερη των 4-5 κιλών την εβδομάδα.

20 Απρ 2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

19 Απρ 2024

Αυτό το τρόφιμο συνδέεται με την απώλεια βάρους και πιο λεπτή μέση

Μπόνους: Bοηθάει στην μείωση της κατανάλωσης τροφίμων χαμηλά σε θρεπτικά συστατικά

19 Απρ 2024

Η απολαυστική υπερτροφή που σου δίνει ενέργεια

100% αλεσμένο σουσάμι άριστης ποιότητας που εδώ και 100 χρόνια μας θρέφει και μας προσφέρει την ενέργεια που χρειαζόμαστε. Χωρίς υπερβολή!

19 Απρ 2024

Τι θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο

Διεθνείς παρουσίες, σπουδαία σκηνοθετικά ονόματα, σημαντικές συνεργασίες, σύγχρονες επαναγνώσεις της τραγωδίας και κυριαρχία του τραγικού λόγου έναντι του κωμικού εντοπίζονται στο φετινό πρόγραμμα της μεγάλης και μικρής Επιδαύρου.