Η περίπτωση της 44χρονης σήμερα Sue Radford έχει απασχολεί αρκετά τον βρετανικό Τύπο αφού πρόκειται για την μητέρα της μεγαλύτερης οικογένειας που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Αγγλία. 

Η Radford που είναι παντρεμένη με τον 48χρονο Noel απέκτησε το πρώτο της παιδί σε ηλικία 23 ετών και ζει στο Lancashire της Βρετανίας με την τεράστια οικογένεια της, σε ένα σπίτι 10 δωματίων το οποίο αγόρασαν το 2004 έναντι 240.000 λιρών.

Οι Radfords που το 2018 απέκτησαν τον 21ο παιδί τους, ένα κοριτσάκι που ονόμασαν Bonnie, είχαν ανακοινώσει μέσω social media ότι δεν σκοπεύουν με τίποτα να αποκτήσουν άλλο παιδί και πως το κεφάλαιο της τεκνοποίησης είχε κλείσει για τα καλά για εκείνους. Ωστότο σε πρόσφατο ρεπορτάζ της DailyMail η πολυμελής οικογένεια που αποτελεί φαινόμενο όχι μόνο στην Αγγλία αλλά και παγκοσμίως αποκάλυψε ότι σύντομα θα καλωσορίσει το νέο μέλος της, καθώς η Sue είναι έγκυος 15 εβδομάδων. Μάλιστα η ίδια ποζάρει περιχαρής με το υπερηχογράφημα, λέγοντας ότι σύντομα θα είναι σε θέση να γνωρίζει ακόμα και το φύλο του μωρού.

Η οικογένεια Radford λαμβάνει κάθε μήνα 170 λίρες ως επίδομα πολυτέκνου , αλλά ξοδεύει πολλά-πολλά περισσότερα. Σύμφωνα με την ίδια την Sue, oι Radofords πληρώνουν την εβδομάδα 350 λίρες την εβδομάδα μόνο για τα ψώνια του σούπερ μάρκετ, ενώ αν αποφασίσουν να βγουν για ένα απλό φαγητό με όλα τα παιδιά τους τότε χρειάζονται για μία συνηθισμένη έξοδο περίπου 150 λίρες την φορά, ενώ μία βόλτα στο σινεμά κοστίζει 100 λίρες για μία μόλις προβολή. 

Όσο για τις δουλειές του σπιτιού αυτές δεν τελειώνουν ποτέ. Η Sue βάζει καθημερινά 18 κιλα άπλυτων ρούχων στο πλυντήριο, ενώ χρειάζεται 3 ώρες κάθε βράδυ για να συμμαζέψει όλο το σπίτι. Στα ταξίδια η οικογένεια δεν μπορεί να πάει πουθενά με λιγότερες από 7 μεγάλες βαλίτσες με τους γονείς να περιγράφουν τη διαδικασία αναχώρησης για διακοπές ως «στρατιωτική επιχείρηση» με άπειρα πράγματα να περιφέρονται σε κάθε γωνιά του σπιτιού και ένα ατελείωτο χάος στο πακετάρισμα των ρούχων.

Παρόλα αυτά οι Radford, που ζουν αποκλειστικά από τα έσοδα μίας επιχείρησης αρτοποιίας που διατηρεί ο Noel, δεν μετανιώνουν στιγμή για την τεράστια οικογένεια τους. Το 2009, σε μία στιγμή ακραίου άγχους και πίεσης η Sue είχε υποβληθεί σε βαζεκτομή ωστόσο αποφάσισε να την αφαιρέσει λίγο καιρό μετά προκειμένου να αποκτήσει κι αλλά παιδιά.

Στην κεντρική φωτογραφία φαίνονται όλα τα μέλη της οικογένειας Radford.

Με πληροφορίες από τη DailMail

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS