Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο πρίγκιπας Χάρι ζητούσε δουλειά για τη Μέγκαν Μαρκλ από τον CEO της Disney. Το βίντεο είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου και είχε συνοδευτεί από πολλά πικρόχολα σχόλια με το μεγαλύτερο μέρος του κοινού να επιλέγει εντέχνως να αγνοήσει το γεγονός ότι η Μαρκλ θα συμμετείχε στις ταινίες της Disney αφιλοκερδώς, με μοναδικό όρο τη εταιρία να κάνει δωρέα σε μία οργάνωση που ασχολείται με την προστασία των ελεφάντων.

Σε κάθε περίπτωση η συνεργασία η Μαρκλ με την ιστορική εταιρία παραγωγής κινουμένων σχεδίων και όχι μόνο προχώρησε και η πρώτη ταινία με τη δούκισσα του Σάσεξ στον ρόλο της αφηγήτριας είναι γεγονός. Η Disney μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ για δύο ολοκαίνουργια φιλμ τα οποία έχουν σχέση με δύο μοναδικές οικογένειες του ζωικού βασιλείου: τα δελφίνια και τους ελέφαντες. Στη πρώτη ταινία αφηγήτρια είναι η Νάταλι Πόρτμαν, ενώ στη δεύτερη  Μέγκαν.

Η είδηση για την κυκλοφορία της ταινίας ανακοινώθηκε, αρχικά, από την Disney και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε από το παλάτι του Μπάκιγχαμ. «Η Disney, σήμερα γνωστοποίησε πληροφορίες για το voiceover project της δούκισσας του Σάσεξ στην ταινία, Elephant, που θα κυκλοφορήσει από το Disney + στις 3 Απριλίου», αναφέρει το παλάτι σχετικά με τη συζυγού του Χάρι.

Δείτε το τρέιλερ.

 

Kεντρική φωτογραφία: Reuters

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS