Απίστευτη κι όμως αληθινή η ιστορία της Γουάνγκ από την Κίνα. Η κοπέλα είπε να δώσει μια ευκαιρία σε ένα blind date που κανόνισαν συγγενείς. Πήγε λοιπόν στο σπίτι του ενδιαφερόμενου μια Κυριακή βράδυ, στο κέντρο της πόλης Zhengzhou και μέχρι να τελειώσει το δείπνο η Κυβέρνηση επέβαλε έκτακτη καραντίνα  με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φύγει.

Την περιπέτειά της δημοσιοποίησε σε μορφή online ημερολογίων στα κοινωνικά δίκτυα (σ.σ στην Κίνα δεν λειτουργούν τα γνωστά στη Δύση social media). Η ίδια δήλωσε στην τοπική εφημερίδα Paper πως στις προθέσεις της ήταν να μείνει μόλις μία εβδομάδα για να δει υποψήφιους «γαμπρούς».

Η κοπέλα είπε μέσω κοινωνικών δικτύων πως «ξέρετε, μεγαλώνω και η οικογένειά μου μού σύστησε 10 υποψήφιους. Ο πέμπτος ήθελε λοιπόν να με εντυπωσιάσει με το ταλέντο του στην κουζίνα και με κάλεσε για δείπνο στο σπίτι του» είπε η Γουάνγκ σε βίντεό της.

Επιπλέον, ανέβαζε βίντεο από την παράδοξη καθημερινότητα του «ζευγαριού» στο WeChat. Εκείνος μαγείρευε, έκανε τις δουλειές του σπιτιού και δούλευε στον υπολογιστή του όταν εκείνη κοιμόταν. Επίσης δήλωσε στο Paper πως ο συγκάτοικός της ήταν «σιωπηλός σαν κούκλα και πως παρότι το φαγητό που μαγείρευε ήταν μέτριο, εκείνος συνέχιζε να μαγειρεύει, που το θεωρώ τέλειο».

Τα βίντεό της έγιναν viral στην πλατφόρμα Weibo. Ωστόσο η όλη δημοσιότητα έκανε τον συγκάτοικο της να νιώσει ντροπή και έτσι εκείνη έχει κατεβάσει πλέον πολλά από αυτά. Εκείνη δήλωσε επίσης: «Σας ευχαριστώ όλους για την προσοχή... Εύχομαι το ξέσπασμα της πανδημίας να τελειώσει σύντομα και όλες τις «αδερφές» μου που είναι μόνες τους να βρουν μια σχέση σύντομα»

Κεντρική εικόνα: Spash News/ Ideal

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

TAGS