ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Γυναίκα αγαπάει γυναίκα: Η Φωτεινή έκανε σεξ με την Θάλεια, για ένα και μόνο βράδυ

Η σεξουαλική και αναπάντεχη εμπειρία μιας straight γυναίκας με μια άλλη γυναίκα. Η Φωτεινή διηγείται την ιστορία της.

Γυναίκα αγαπάει γυναίκα: Η Φωτεινή έκανε σεξ με την Θάλεια, για ένα και μόνο βράδυ

«Δεν είναι ότι μου αρέσουν οι γυναίκες» ξεκινάει τη διήγησή της η Φωτεινή, η οποία είναι σε μία σχέση με τον Γιώργο, τα τελευταία τρία χρόνια και προσπαθεί να μείνει έγκυος. «Ουδέποτε ένιωσα κάτι παραπάνω από συμπάθεια ή αντιπάθεια για τις γυναίκες. Εξαιρούνται οι κολλητές μου, με τις οποίες μας ενώνει μία δοκιμασμένη σχέση χρόνων και με τις οποίες ουδέποτε υπήρξε κάποιο σεξουαλικό υπονοούμενο» συνεχίζει ξεκαθαρίζοντας το τοπίο των επιθυμιών της. «Η επιθυμία, όμως, αυτή καθαυτή, δεν είναι μονοδιάστατη, όπως τελικά αποδείχθηκε» διαπιστώνει η Φωτεινή και περνάει χρονικά σε μία βραδιά, πριν από πέντε χρόνια.

Αφού φτάσαμε χασκογελώντας στο δωμάτιο πέσαμε φαρδιές πλατιές στο κρεβάτι. Το αλκοόλ και η αίσθηση του ότι θα μπορούσαμε να φάμε τα μούτρα μας, μας είχε δώσει έξτρα ενέργεια και μια περίεργη υπερένταση.

«Ήταν καλοκαίρι, Ιούλιος, στη Σαντορίνη. Είχαμε πάει σύσσωμη η διαφημιστική για το γύρισμα ενός τηλεοπτικού σποτ. Η Θάλεια ήταν συνάδελφός μου για δύο-τρία χρόνια. Πάντα κάναμε πλάκα με την πίεση της δουλειάς και που και που βγαίναμε για ποτά μετά το γραφείο, να σχολιάσουμε τους μαλάκες και να σκεφτούμε εναλλακτικές διάσωσης από αυτούς. Είχαμε έρθει κοντά αλλά σε καμία περίπτωση δεν φανταζόμουν ότι μπορεί να κάνω σεξ μαζί της. Με καμία γυναίκα δηλαδή, όχι μόνο με τη Θάλεια. Δεν μου φαίνεται καν επιθυμητό το γυναικείο σώμα. Πάντα, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ερωτευόμουν αγόρια. Ούτε μετά από την εμπειρία αυτή με τη Θάλεια ένιωσα ότι κάποια γυναίκα θα μπορούσε να με προκαλέσει. Δεν το λέω ενοχικά, ίσα ίσα χαίρομαι πολύ που έχω στο ενεργητικό μου αυτή τη γνώση. Είναι καλύτερα να γνωρίσεις τι σου αρέσει. Πως θα μάθεις ποιος είσαι εάν δεν πειραματιστείς; Κι αν δεχτούμε την κλίμακα του Κίνσεϊ για την ανθρώπινη σεξουαλικότητα, από το μηδέν που είναι ο αποκλειστικά ετεροφυλόφιλος μέχρι το έξι που συμβολίζει τον αποκλειστικά ομοφυλόφιλο, υπάρχουν ακόμα πέντε αριθμοί και οι αντίστοιχες σεξουαλικές αποχρώσεις αυτών» εξηγεί η Φωτεινή.

«Εκείνο το βράδυ στη Σαντορίνη, λοιπόν, τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε. Είχαμε περάσει μία πολύ κοπιαστική μέρα, με γύρισμα στην παραλία, πολλή αναστάτωση και φωνές. Συμβαίνουν αυτά την ώρα της παραγωγής. Δεν ήταν κάτι πρωτοφανές. Βρισκόμασταν στα όρια της λιποθυμίας, όταν ένας φίλος από το συνεργείο μας πρότεινε να πάμε για ποτά, να διώξουμε την άχαρη ημέρα από το μυαλό μας. Μαζευτήκαμε πέντε-έξι άτομα και κατεβήκαμε στη χώρα. Η Θάλεια μέθυσε περισσότερο από εμένα, οπότε έπρεπε να αναλάβω την ασφαλή μεταφορά της, προσωπικά, μιας και μέναμε στο ίδιο δωμάτιο. Σε όλα αυτά τα επαγγελματικά ταξίδια, πάντα μένεις με κάποιον άλλο, για λόγους budget».

Το σεξ με τη Θάλεια ήταν γλυκό, αργό και πολύ τρυφερό. Δεν ξέρω εάν είναι πάντα έτσι με όλες τις γυναίκες, γιατί δεν έχω μέτρο σύγκρισης.

»Την μετέφερα σχεδόν σηκωτή στα επικίνδυνα κατηφορικά σκαλιά για το δωμάτιο του ξενοδοχείου. Μέναμε σε ένα από τα υπόσκαφα, στο Φηροστεφάνι, χτισμένο με την κλίση του βουνού. Αφού φτάσαμε χασκογελώντας στο δωμάτιο πέσαμε φαρδιές πλατιές στο κρεβάτι. Το αλκοόλ και η αίσθηση του ότι θα μπορούσαμε να φάμε τα μούτρα μας, μας είχε δώσει έξτρα ενέργεια και μια περίεργη υπερένταση. Δεν θυμάμαι, όπως είναι φυσικό, ποια από τις δυο μας έκανε την αρχή. Νομίζω εγώ, αλλά δεν έχει και καμία σημασία. Όσο καιρό κάναμε παρέα με την Θάλεια, είχαμε ένα αστείο που λέγαμε σε όποιον μας πλησίαζε σε κάποιο μπαρ και ενδεχομένως δεν μας άρεσε. Λέγαμε ότι είμαστε ζευγάρι. Αργότερα συνειδητοποίησα ότι μάλλον δεν ήταν ένα τυχαίο αστείο».

»Το σεξ με τη Θάλεια ήταν γλυκό, αργό και πολύ τρυφερό. Δεν ξέρω εάν είναι πάντα έτσι με όλες τις γυναίκες, γιατί δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Επίσης, μιας και καμία από τις δυο μας δεν είχε προηγούμενη εμπειρία, αυτό που μάλλον κυριαρχούσε ήταν μια περίεργη αμηχανία. Παρόλα αυτά, ήταν κάτι που θέλαμε και οι δύο να συμβεί και όταν αργότερα, μετά από μήνες, το συζητήσαμε διεξοδικά οι δυο μας, καταλήξαμε ότι μάλλον είμαστε περίεργα και φιλήδονα όντα. Και αφήσαμε την εμπειρία αυτή να μείνει στο παρελθόν, σαν μία ανάμνηση από κάποιο βράδυ τρελού καρναβαλιού. Στον έρωτα και στο καρναβάλι όλα επιτρέπονται» κλείνει την αφήγησή της η Φωτεινή κάνοντας πλάκα.

Η Φωτεινή, όπως είπαμε και παραπάνω, είναι σε μια τρίχρονη σχέση με τον Γιώργο και πάνε για μπεμπέ και η Θάλεια είναι στο Λονδίνο και ενισχύει το ποσοστό εγκατάλειψης της Ελλάδας, λόγω οικονομικής κρίσης. Είναι κι αυτή σε μία σχέση με έναν Ιταλό, κάτοικο Λονδίνου.

Read Next

25 Απρ 2024

Αλμπέρ Ουντερζό: Ο ευφυής συνδημιουργός του Αστερίξ που ήξερε να μας κάνει να γελάμε

Ο διάσημος δημιουργός κόμικς, το όνομα του οποίου εμφανίζεται στα εκατοντάδες εκατομμύρια των αντιγράφων των περιπέτειων των αμετάβλητων Γαλατών που πωλούνται στον κόσμο από το 1961, γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1927 και πέθανε στις 24 Μαρτίου 2020, σε ηλικία 92 ετών.

24 Απρ 2024

Βέρα Γουάνγκ: Ο μυστικός συνδυασμός ομορφιάς που ακολουθεί για την αιώνια νεότητα στα 74

Οι εικόνες της διάσημης σχεδιάστριας δεν σταματούν να διχάζουν το κοινό λόγω της ηλικίας που δηλώνει.

Περισσότερα από

Stories

24 Απρ 2024

Ζαν-Πολ Γκοτιέ: Το enfant terrible της μόδας κλείνει τα 72

Στα 13 του χρόνια, δημιούρησε μια ολόκληρη κολεξιόν ρούχων για την μαμά και την γιαγιά του. Σήμερα 60 χρόνια μετά, συνεχίζει να εκπλήσσει.

24 Απρ 2024

Η Τατιάνα Μπλάτνικ σε ηλικία 13 ετών -Η ασπρόμαυρη φωτογραφία

"Αυτό το challenge είναι και μια υπενθύμιση για όλους εμάς που ασκούμε κριτική στον εαυτό μας".

24 Απρ 2024

50 χρόνια πριν: Όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό TIME

"Σαν σήμερα, πριν από 26 χρόνια, ο Ελληνισμός αποχαιρετούσε τον ηγέτη που άλλαξε την πορεία της σύγχρονης Ελλάδας".

24 Απρ 2024

Ο εθισμός στα ναρκωτικά ήταν ο λόγος που η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ απομακρύνθηκε από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Το "ξεχασμένο" νεανικό ειδύλλιο που κράτησε για περισσότερα από πέντε χρόνια.

24 Απρ 2024

Όταν ο Κάρολος έλιωνε για την Μπάρμπρα Στρέιζαντ

Κι όμως! Υπήρξε έντονο φλερτ ανάμεσα σε εκείνον και την διάσημη σταρ, η οποία σήμερα, κλείνει τα 82.

24 Απρ 2024

"Και λάτρεψα τον πατέρα μου σαν κάτι ανώτερο. Δεν τον πλησίαζα όμως"

Απόσπασμα, από τον πρώτο τόμο του αυτοβιογραφικού έργου της Πηνελόπης Δέλτα, που γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στις 24 Απριλίου 1874.

23 Απρ 2024

Ο θυελλώδης έρωτας της Τζέσικα Λανγκ με τον Τομ Σέπαρντ

"Αγαπώ αυτή την γυναίκα με έναν τρόπο που δεν μπορώ να περιγράψω" έγραφε εκείνος σε έναν φίλο του.

23 Απρ 2024

Ποιος σκότωσε τον Αλέξανδρο Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Πίσω στο 1973 ο γιος του Αριστοτέλη Ωνάση σκοτώνεται σε αεροπορικό δυστύχημα. Τα πορίσματα δείχνουν δολοφονία και οι θεωρίες συνομωσίας κάνουν το γύρο του κόσμου.

22 Απρ 2024

Μάνος Χατζιδάκις : "Μπορεί κανείς να φανταστεί ποτές, πως μια βραδιά κεφιού του, είναι δυνατόν να την καλύψει μια Σονάτα του Mπετόβεν;"

Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις άλλαξε την πορεία της ελληνικής μουσικής μιλώντας για το ρεμπέτικο.

22 Απρ 2024

Όταν ο Φιλοποίμην Φίνος ήθελε να υιοθετήσει τη Ζωή Λάσκαρη: "Εγώ του το αρνήθηκα"

"Είχα πει τότε ότι αφού δεν έχω γονείς δεν θέλω να υιοθετηθώ από κανέναν".