Σαν σήμερα, πριν 7 χρόνια, ο Τόλης άφηνε την τελευταία του πνοή, νικημένος από τον καρκίνο. Ο Τόλης, λάτρης του Τwitter, είχε μία και μόνο επιθυμία. Να μάθει όλος ο κόσμος πόσο πολύ τον στήριξε η αγαπημένη του Μαρία, η οποία δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του. Έτσι, έκανε την εμφάνισή του το hastag #ΤolislovedMaria, το οποίο κάθε χρόνο τέτοια μέρα κατακλύζει τον αγαπημένο του ιστότοπο, το Twitter.

Έτσι, έκανε την εμφάνισή του το hastag #ΤolislovedMaria, το οποίο κάθε χρόνο τέτοια μέρα κατακλύζει τον αγαπημένο του ιστότοπο, το Twitter.

Μέσα από το blog του docamiok.blogspot.com ο Τόλης περιέγραφε την καθημερινότητά του αλλά και την εξέλιξη της ασθένειάς του. Κάποιες μέρες ήταν αισιόδοξος, κάποιες άλλες όχι και τόσο. Έπαιρνε όμως δύναμη από τη Μαρία και τον κόσμο ο οποίος τον θαύμαζε για το θάρρος και την πυγμή με την οποία πολεμούσε τον καρκίνο.

«Κουβαλώντας μια νόσο με αρκετές πιθανότητες να σε σκοτώσει εγκλωβίζεσαι στο παρόν. Ζεις το τώρα, τα σχέδιά σου δεν πάνε πέρα από μερικές μέρες ή ένα μήνα μακριά, δε βλέπεις το μέλλον σου μπροστά σου όπως παλιά. Από τη μία είναι όμορφο συναίσθημα γιατί δε σε αγχώνει πια η ζωή. Εκτιμάς περισσότερο ένα ήσυχο πρωινό που χαζεύεις τα σύννεφα και τα κίτρινα φύλλα από το παράθυρο ενώ γράφεις στο blog σου. Μέχρι τη στιγμή που η πραγματικότητα σε χτυπάει στο στομάχι και συνειδητοποιείς ότι η ηρεμία αυτή προέρχεται από το ενδεχόμενο του θανάτου», ήταν μία από τις αναρτήσεις του.

Το πρωί της 23ης Σεπτεμβρίου του 2012, ο Τόλης «έφυγε» από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια, τους φίλους αλλά και όλους όσους τον θαύμαζαν και τον αγαπούσαν μέσα από το Twitter. Το hastag #ΤolislovedMaria έγινε παγκόσμιο trend και κάπως έτσι, η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS