Αυτή είναι η Μπάνι, ένα πανέμορφο και πάρα πολύ γλυκό Poodle mix ενός μόλις έτους που έχει γίνει διάσημη στο Tik Tok χάρη σε μία μοναδική ικανότητα της. Να «μιλάει» και να συνεννοείται με τη 40χρονο ιδιοκτήτρια της.

Βέβαια η τρισχαριτωμένη Μπάνι δε μπορεί στα αλήθεια να μιλήσει με ανθρώπινες λέξεις, αλλά μπορεί να πατήσει τα σωστά κουμπία πάνω σε ένα παιχνίδι που βγάζει ήχους και λέξεις, δίνοντας στην Aλέξις Ντιβάιν να καταλάβει ακριβώς τι θέλει να της πει. 

Όλα ξεκίνησαν μία μέρα όταν η Μπάνι μπήκε στο σπίτι και πάτησε στο παιχνίδι τις λέξεις «εκνευρισμός», «πόνος», «ξένος» και «πατούσα», δίνοντας στην ιδιοκτήτρια της να καταλάβει ότι έχει τραυματιστεί. 

Τότε η 40χρονη γυναίκα κατάλαβε ότι το σκυλάκι της έχει μία ξεχωριστή ικανότητα που πρέπει να τη μοιραστεί με όλο τον κόσμο. Έτσι έφτιαξε έναν λογαριασμό στο Tik Tok για να δείξει τα κατορθώματα του σκυλάκου της.

Στα βίντεο που ανεβάζει η Aλέξις βλέπουμε τη Μπάνι να πατάει τα κουμπιά στο παιχνίδι λέξεων και να της ζητά πότε χάδια, πότε βόλτα και πότε φαγητό, ενθουσιάζοντας τους εκατομμύρια followers που κατάφερε να συγκεντρώσει σε ελάχιστο χρόνο.

Δείτε το υπέροχο βίντεο:

Κεντρική φωτογραφία: Aπό βίντεο στο YouTube

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS