Ένα ακόμα καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του με το φθινόπωρο να έχει δηλώσει για τα καλά παρουσία μέσω της πτώσης της θερμοκρασίας. Και μπορεί ο Σεπτέμβριος να βιάζεται να εξαφανίσει κάθε ίχνος του καλοκαιρινού τοπίου, ευτυχώς όμως έχω κρατήσει ενθύμια από το πιο διασκεδαστικό καλοκαίρι της ζωής μου, στα οποία μπορώ να καταφεύγω όταν νιώθω πως θέλω να ξεφύγω από το μουντό σκηνικό της νέας εποχής και τις υποχρεώσεις που καταδέχονται η μία την άλλη.

Και μπορεί ο Σεπτέμβριος να βιάζεται να εξαφανίσει κάθε ίχνος του καλοκαιρινού τοπίου, ευτυχώς όμως έχω κρατήσει ενθύμια από το πιο διασκεδαστικό καλοκαίρι της ζωής μου, στα οποία μπορώ να καταφεύγω όταν νιώθω πως θέλω να ξεφύγω από το μουντό σκηνικό της νέας εποχής και τις υποχρεώσεις που καταδέχονται η μία την άλλη.

Φέτος, λοιπόν, επισκέφθηκα την Πάρο και εκείνο που δε γνωρίζα μέχρι τη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στο νησί που έχω περάσει τόσα και τόσα καλοκαίρια ήταν πως η φετινή εμπειρία θα είναι εντελώς διαφορετική. Το πορτοκαλί χρώμα έγινε σήμα κατατεθέν του κυκλαδίτικου τοπίου και θα σας εξηγήσω το γιατί ευθύς αμέσως.

Διαβάστε περισσότερα στο MissBloom.gr

TAGS