ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Γιατί μας άρεσε η Καλλιπάτειρα: Ολυμπιονίκες έγιναν μανεκέν για χάρη της Συγχρονισμένης Κολύμβησης

Η ιδιωτική πρωτοβουλία επιβραβεύει καλές προσπάθειες στη χώρα μας. Η Καλλιπάτειρα με δημιουργίες Oscar de la Renta στήριξε την εθνική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης

Γιατί μας άρεσε η Καλλιπάτειρα: Ολυμπιονίκες έγιναν μανεκέν για χάρη της Συγχρονισμένης Κολύμβησης

Στο πρόγραμμα των κορυφαίων μίτνγκ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου με την επωνυμία FINA World Series εντάχθηκε το διεθνές μίτινγκ καλλιτεχνικής κολύμβησης Hellas Beetles Cup. Το 2ο Hellas Beetles Artistic Swimming Cup, όπως θα ονομάζεται πλέον, θα γίνει 15-17 Ιουνίου 2018. Ο λόγος για μια τεράστια επιτυχία για την Ελλάδα και την κολυμβητική ομοσπονδία

Γιατί μας άρεσε η Καλλιπάτειρα: Ολυμπιονίκες έγιναν μανεκέν για χάρη της Συγχρονισμένης Κολύμβησης
(Από αριστερά) οι Ολυμπιονίκες: Εύη Μωραϊτίδου, Μορφούλα Ντώνα, Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Αθανασία Τσόλα και Άννα Μαρία Ταξοπούλου)

Ευτυχώς που χάρη στην ιδιωτική πρωτοβουλία υπάρχουν και κάποιες προσπάθειες που επιβραβεύονται στη χώρα μας. Αυτές οι υπέροχες αθλήτριες της συγχρονισμένης - καλλιτεχνικής κολύμβησής, μας, λοιπόν, πήραν πρόσφατα ένα «bonus». Ελληνίδες Ολυμπιονίκες συνέβαλαν στο να «κατέβει» η Εθνική μας ομάδα συγχρονισμένης - καλλιτεχνικής κολύμβησης όσο το δυνατόν καλύτερα προετιμασμένη κι έτοιμη για διακρίσεις στο Hellas Beetles Cup 2018 συμμετέχοντας σε επίδειξη μόδας που διοργανώθηκε προσφάτως. Ο λόγος για την πασαρέλα που στήθηκε σε μια βραδιά με ξεχωριστή σημασία από το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών Καλλιπάτειρα στην υπέροχη αίθουσα Grande Ballroom της Μεγάλης Βρετανίας.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου με την νύφη της, σύζυγο του γιου της Πέτρου, Νάνσυ Ιωαννίδου

Μια βραδιά ικανή να "ταξιδέψει" το κοινό της μακριά από τη σκληρή καθημερινότητα: Επιλεγμένα (πανάκριβα να εξηγούμεθα, αλλά για υψηλό σκοπό) σύνολα με την υπογραφή Oscar de La Renta παρέλασαν ανάμεσα στα τραπέζια που είχαν στηθεί, ενώ, η πιο συγκινητική συμμετοχή στο σόου, όπως προαναφέρθηκε, δεν ήταν άλλη από αυτή των Ολυμπιονικών Εύης Μωραϊτίδου, Μορφούλας Ντώνα, Εβελίνας Παπάζογλου, Ευαγγελίας Πλατανιώτη, Αθανασίας Τσόλα και Άννας Μαρίας Ταξοπούλου σε λόγο μανεκέν - ιδού το αποτέλεσμα της αγαστής συνεργασίας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και της Καλλιπάτειρας.

Στιγμιότυπο από την επίδειξη

Συγκεκριμένα παρουσίαστηκε η συλλογή Fall 2017 του Oscar de la Renta σχεδιασμένη από την επικεφαλής του στούντιο Laura Kim και τον συνεργάτη της Fernando Garcia, με αναφορές στη Νέα Υόρκη, με κοστούμια που καλύπτουν τις ανάγκες της γυναίκας από το πρωί έως το βράδυ με άνεση και κομψότητα. Κοκτέιλ φορέματα που αποπνέουν απρόσμενη θηλυκότητα αποκαλύπτοντας την ομορφιά κάτω από κρουστό μετάξι και αέρινο τούλι, και τις βραδινές τουαλέτες σε καλειδοσκόπιο χρωμάτων και κεντημάτων, όπως τις έχουμε ονειρευτεί.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου, πρόεδρος της Καλλιπάτειρας, ευχαρίστησε τους Ολυμπιονίκες, τόσο, για την παρουσία τους, όσο και για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση και τόνισε, μεταξύ, άλλων, ότι η πατρίδα μας έχει ανάγκη την προσφορά τους, διότι, με το ήθος, την αφοσίωση και τη σκληρή προπόνησή τους κατακτούν διακρίσεις, κάνουν όλους τους Έλληνες περήφανους και αποτελούν πρότυπα για τους νέους και τις νέες.

Στιγμιότυπο από την επίδειξη

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα το group DEEVIBES Evelina και Dominik, φιναλίστ του X Factor 2017, συμμετείχε αφιλοκερδώς στη στήριξη του σωματείου και το σκοπό της εκδήλωσης, με το υπέροχο ταλέντο τους.

Η κατάμεστη από το κοινό αίθουσα του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, έλαμψε, εκτός από την παρουσία των Ολυμπιονικών μας και των Πρωταθλητριών μας και από την παρουσία πολλών διακεκριμένων προσωπικοτήτων του Καλλιτεχνικού και Επιχειρηματικού κόσμου

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του show είχε η κα Αλίς Δικαίου. Την επίδειξη συνόδεψαν τα κοσμήματα της Chopard.

Οι φιναλίστ του X Factor, DEEVIBES, Evelina και Dominik,

(Στην κεντρική φωτογραφία, τέταρτη από αριστερά η Κατερίνα Παναγοπούλου με τις Ολυμπιονίκες Εύη Μωραϊτίδου, Μορφούλα Ντώνα, Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Αθανασία Τσόλα, Άννα Μαρία Ταξοπούλου και μοντέλο της επίδειξης)

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

Read Next

19 Απρ 2024

Η πανέμορφη Αθηναία που ερωτεύτηκε ο Λόρδος Βύρων: "Ζωή μου, σ’ αγαπώ!"

Το άγνωστο ειδύλλιο που ενέπνευσε το διάσημο ποίημα του λογοτέχνη "Η κόρη των Αθηνών". Ο Λόρδος Βύρων απεβίωσε 19 Απριλίου 1824.

18 Απρ 2024

Λίζερλ Αϊνστάιν: Το "κρυφό" παιδί του Άλμπερτ Αϊνστάιν που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς μετά τη γέννηση

Σχεδόν 25 χρόνια μετά τον θάνατο του Γερμανού νομπελίστα (που πέθανε 18 Απριλίου 1955) αποκαλύφθηκε η ύπαρξη τρίτου παιδιού στην ζωή του.

Περισσότερα από

Stories

17 Απρ 2024

57 χρόνια πριν: Οι Rolling Stones στην Αθήνα τον Απρίλη του 1967

Τέσσερις ημέρες πριν από το πραξικόπημα των Συνταγματαρχών, οι Rolling Stones άνοιγαν τον χορό των ροκ συναυλιών στην Ελλάδα. Η συναυλία τους στο γήπεδο του ΠΑΟ άρχισε κανονικά, αλλά δεν τελείωσε ποτέ.

17 Απρ 2024

Δημήτρης Μητροπάνος: Γνώρισε τον εξόριστο πατέρα του όταν ήταν 29 χρόνων. Οι αποβολές από τα σχολεία και η πατρική σχέση με τον Ζαμπέτα

Ήταν17 Απριλίου όταν ο Δημήτρης Μητροπάνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 64 ετών.

17 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

16 Απρ 2024

Η Δούκισσα Νομικού 17 χρόνια πριν: Όταν η όμορφη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ κέρδιζε το στέμμα

Τότε ήταν ένα γλυκό κοριτσάκι, φοιτήτρια ακόμα στην ΑΣΟΕΕ. Με δυσκολία κοιτούσε την κάμερα.

16 Απρ 2024

Τσάρλι Τσάπλιν:"Δεν είμαι ακριβώς ερωτευμένος μαζί της, αλλά εκείνη είναι απόλυτα ερωτευμένη μαζί μου"

Η μεγάλη αδυναμία του Τσάρλι Τσάπλιν στις ανήλικες γυναίκες. Ο Τσαρλς Σπένσερ "Τσάρλι" Τσάπλιν (Charles Spencer "Charlie" Chaplin) γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1889 στο Λονδίνο από γονείς θεατρίνους.

16 Απρ 2024

Κριστόφ: Ο τραγουδιστής του πρώτου μου μπλουζ

Ήυαν ο ερμηνευτής που "χόρεψε" μαζί του κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. "Οh! Mon Amour"

15 Απρ 2024

Ζαν Πολ Σαρτρ: "Αν έγινα φιλόσοφος, αν επεδίωξα τόσο επίμονα τη φήμη, όλα έγιναν βασικά για να μπορώ να ρίχνω γυναίκες"

Ο μπουρζουά φιλόσοφος που περιφρόνησε τους μπουρζουάδες και το βραβείο Νόμπελ πέθανε σαν σήμερα.

15 Απρ 2024

Γιάννης Φέρτης: Η φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση από τον γάμο τους

Η σπάνια αδημοσίευτη φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση.

15 Απρ 2024

Γιάνης Φέρτης-Ξένια Καλογεροπούλου : Ο γάμος στο γραφικό εκκλησάκι 60 χρόνια πριν

Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του Φέρτη με την Καλογεροπούλου 60 χρόνια πριν!

15 Απρ 2024

Το ζευγάρι που επέλεξε να πεθάνει μαζί: Η αληθινή ιστορία αγάπης του Τιτανικού

"Παιδί μου πες στη μητέρα σου ότι την αγαπώ". Μια τραγική ιστορία αγάπης,πριν το ναυάγιο του θρυλικού κρουαζιερόπλοιου που βυθίστηκε στις 15 Απριλίου 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού του ταξιδιού.