ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Γιατί η Τζένιφερ Λόρενς ύψωσε το μεσαίο δάκτυλο στους δημοσιογράφους;

Η ηθοποιός βγήκε εκτός εαυτού σε συνέντευξη Τύπου στη Νέα Υόρκη.

Γιατί η Τζένιφερ Λόρενς ύψωσε το μεσαίο δάκτυλο στους δημοσιογράφους;

Η νέα ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι ακούει στο όνομα "Mother!". «Μητέρα» στα ελληνικά, είναι ήδη το πιο πολυσυζητημένο φιλμ της φετινής χρονιάς μέχρι στιγμής για τρεις εντελώς διαφορετικούς μεταξύ τους λόγους. Πρώτον, είναι η νέα ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι, τελεία. Δεύτερον, σε αυτή πρωταγωνιστεί η πιο hot ηθοποιός αυτή τη στιγμή στο Χόλιγουντ, η Τζένιφερ Λόρενς. Ένα κορίτσι που δεν μασάει τα λόγια του αλλά συμπτωματικά είναι και φουλ ερωτευμένη με τον σκηνοθέτη, οπότε το όλο love story δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη ανυπομονησία για το φιλμ. Τρίτον, γιατί παρά όλα τα παραπάνω οι κριτικοί, από τη στιγμή της πρεμιέρας και μετά, έχουν πέσει να «φάνε» σκηνοθέτη και συντελεστές δίνοντας τρομακτικά χαμηλή βαθμολογία στο "Mother!" στις στήλες με τις κριτικές κινηματογράφού των μεγαλύτερων εφημερίδων του πλανήτη.

Μέχρι τώρα ο ίδιος ο Αρονόφσκι και η Τζένιφερ Λόρενς έδειχναν να αδιαφορούν εντελώς για τη γνώμη των ειδικών κινηματογράφου και για τα όσα γράφονται στις κριτικές, πηγαίνοντας χαμογελαστοί από πρεμιέρα σε πρεμιέρα και από κόκκινο χαλί σε κόκκινο χαλί, εχθές όμως της Λόρενς της γύρισε τελικά το μάτι και απόφασισε να απαντήσει με τον δικό της τρόπο στις πολύ κακές κριτικές και στα κακαντρεχή σχόλια σχετικά με τη νέα κινηματογραφική της δουλειά.

Έτσι μετά από μία ακόμα προβολή του "Mother!" που έλαβε χώρα στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Νέας Υόρκης το ζευγάρι ανέβηκε στη σκηνή προκειμένου να δεχθεί τις συνηθισμένες ερωτήσεις από κριτικούς και δημοσιογράφους. Και κάπου εκεί η 27χρονη ηθοποιός ύψωσε το μεσαίο της δάκτυλο μπροστά σε ολόκληρη την αίθουσα ως μοναδική απάντηση τους κάκιστους βαθμούς και στα πάρα πολύ άσχημα σχόλια που έχει λάβει μέχρι στιγμής η τελευταία της κινηματογραφική συμμετοχή.

Οι πιο ελαφριές αναγνώσεις του συγκεκριμένου περιστατικού έσπευσαν να βάλουν τίτλους όπως «Η Τζένιφερ στέκεται στο πλευρό του συντρόφου της» ή «Στηρίζει το αγόρι της μέχρι το τέλος» όμως η αν έχεις πάρει έστω και λίγο χαμπάρι του τι εστί Λόρενς ξέρεις πως ο εκρηκτικός και ευθύς χαρακτήρας της δεν παίζει να άφηνε όλο αυτό αναπάντητο.

Τo "Μοther!" θα έρθει σύντομα και στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες κι έτσι θα μπορέσουμε οι ίδιοι να τσεκάρουμε με τα μάτια μας κατά πόσο οι κριτικές μέσων όπως το CinemaScora και ο New York Observer (ο κριτικός του οποίου έβαλε στην ταινία 0 στα 5) στέκουν έστω και λίγο, παραμένοντας ανεπηρέαστοι από τα ήδη υπάρχοντα σχόλια που έχουν αρχίσει να θυμίζουν πολιτική "bullying" παρά κριτική κινηματογράφου.

Read Next

15 Απρ 2024

Ζαν Πολ Σαρτρ: "Αν έγινα φιλόσοφος, αν επεδίωξα τόσο επίμονα τη φήμη, όλα έγιναν βασικά για να μπορώ να ρίχνω γυναίκες"

Ο μπουρζουά φιλόσοφος που περιφρόνησε τους μπουρζουάδες και το βραβείο Νόμπελ πέθανε σαν σήμερα.

15 Απρ 2024

Γιάννης Φέρτης: Η φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση από τον γάμο τους

Η σπάνια αδημοσίευτη φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση.

Περισσότερα από

Stories

15 Απρ 2024

Γιάνης Φέρτης-Ξένια Καλογεροπούλου : Ο γάμος στο γραφικό εκκλησάκι 60 χρόνια πριν

Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του Φέρτη με την Καλογεροπούλου 60 χρόνια πριν!

15 Απρ 2024

Το ζευγάρι που επέλεξε να πεθάνει μαζί: Η αληθινή ιστορία αγάπης του Τιτανικού

"Παιδί μου πες στη μητέρα σου ότι την αγαπώ". Μια τραγική ιστορία αγάπης,πριν το ναυάγιο του θρυλικού κρουαζιερόπλοιου που βυθίστηκε στις 15 Απριλίου 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού του ταξιδιού.

14 Απρ 2024

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος 26 ετών στην πρώτη του θεατρική εμφάνιση

"Όταν η μητέρα του αντιλαμβάνεται την αλήθεια, δηλώνει στον νεαρό Διονύση ότι θα τον αποκληρώσει". Σαράντα χρόνια χωρίς τον σπουδαίο ηθοποιό.

14 Απρ 2024

Σιμόν ντε Μποβουάρ: Η γυναίκα που κατάργησε το μύθο του "αιώνιου θηλυκού"

Η ιέρεια του φεμινισμού άλλαξε ριζικά τον τρόπο που οι κοινωνίες αντιλαμβάνονται το "Δεύτερο Φύλο", πέθανε στις 14 Απριλίου του 1986 και θάφτηκε δίπλα στον Σαρτρ στον άντρα που έδωσε ανυστερόβουλα την ύπαρξή της.

13 Απρ 2024

"Παίρνω το πιάνο και ίπταμαι": Ο Θάνος Μικρούτσικος μέσα από τα δικά του συγκλονιστικά λόγια

"Πρέπει να μπορούμε να ονειρευόμαστε. Σε μια τόσο βάρβαρη εποχή που ζούμε πρέπει να αγωνιζόμαστε και να μην φοβόμαστε". Ο Θάνος Μικρούτσικος γεννήθηκε στην Πάτρα στις 13 Απριλίου 1947.

12 Απρ 2024

O.J. Simpson: Πέθανε σε ηλικία 76 ετών ο O.Τζ. Σίμπσον, κι' εμείς θυμόμαστε την πιο απεχθή δολοφονία που συγκλόνισε την Αμερική

Η αδιανόητη κακοποίηση που υπέφερε η δολοφονημένη Νικόλ Μπράουν στα χέρια του συζύγου της Ο. Τζ. Σίμπσον μέσα από τα προσωπικά της ημερολόγια.

12 Απρ 2024

Τζέισον Στέιθαμ: Ο 23χρονος (παρολίγο Ολυμπιονίκης) Τζέισον, σε μια υπέροχη κατάδυση το μακρινό 1990. Και με μαλλιά!

Πριν κάνει το ντεμπούτο του στην μεγάλη οθόνη ο Τζέισον Στέιθαμ προπονούνταν στις καταδύσεις για την Ολυμπιάδα της Βαρκελώνης.