Τι μπορεί να κάνει κάποιος όταν βλέπει αφίσες με εξτρεμιστικά αντιμεταναστευτικά και ρατσιστικά μηνύματα να έχουν κατακλύσει την πόλη; Τα καλύπτει με το αυτοκόλλητο μιας γάτας, φυσικά. Γιατί σε κάθε ερώτημα, η απάντηση «γάτα» είναι σχεδόν πάντα η σωστή.

Αυτό τον ευφυέστατο τρόπο βρήκαν στην πόλη του Μάντσεστερ για να εξαφανίσουν από την κοινή θέα μια σειρά από πόστερ ρατσιστικού περιεχομένου. Συγκεκριμένα, τα επίμαχα πόστερ πιστεύεται ότι δημιουργήθηκαν για να πλήξουν το παγκόσμιο περιβαλλοντικό κίνημα Extinction Rebellion, καθώς χρησιμοποιούν το σύμβολο του κινήματος και τη χαρακτηριστική γραμματοσειρά για να εκφράσουν ρατσιστικά μηνύματα.

Κάποιος, λοιπόν δεν είδε με καλό μάτι τα ρατσιστικά πόστερ με τα οποία είχε γεμίσει η πόλη του Μάντσεστερ και αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του με έναν ξεχωριστό και ευφυή τρόπο! Πώς; Κάλυψε τις προσβλητικές αφίσες με αυτοκόλλητα μιας γάτας και το μήνυμα ήταν: «Εδώ υπήρχαν μερικά ρατσιστικά σκουπίδια, αλλά τα κάλυψα με αυτή τη φωτογραφία μιας γάτας.». Ο πιο εμπνευσμένος τρόπος να βγάλει μια γάτα τα νύχια της στον ρατσισμό.


Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram  

TAGS