Η πανδημία έχει αλλάξει ριζικά τις ζωές όλων μας, μαζί με αυτές θα αλλάξει εντελώς και τα φετινά Χριστούγεννα και η διαφορά έχει αρχίσει να γίνεται ήδη αισθητή σε πολλές χώρες του κόσμου.

Για παράδειγμα στην Ολλανδία φέτος τα παιδιά δεν θα επισκεφθούν με τον κλασικό, παραδοσιακό τρόπο το χωριό του Άγιου Βασίλη, αλλά θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν με ένα πέρασμα από το σπίτι του μέσω drive in.

Για την ακρίβεια οι μικροί επισκέπτες θα συναντήσουν τον Άγιο Νικόλαο (τον αντίστοιχο άγιο με τον δικό μας Άγιο Βασίλη) σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο απ' όπου θα μπορούν να περάσουν με τα αυτοκίνητα προκειμένου να αφήσουν το γράμμα τους και να συνομιλήσουν λίγο μαζί του.

«Είναι μια ωραία εναλλακτική, επομένως μπορούμε να συναντηθούμε με τα παιδιά και τα παιδιά μπορούν να έρθουν να δουν τον Sinterklaas αυτοπροσώπως», είπε  στο Reuters η Νίενκε Σπρούιτ, η οποία υποδύεται έναν από τους βοηθούς του αγίου, σε ένα drive-in στη μικρή πόλη Άπελντουρν.

Πάντως, μέχρι στιγμής, το εγχείρημα έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία καθώς οι ουρές αυτοκινήτων που σχηματίζονται για μία συνάντηση με τον Άγιο Νικόλαο είναι πραγματικά τεράστιες. Φαίνεται ότι τα παιδιά επιθυμούν διακαώς να ζητήσουν τα δώρα τους, να του δώσουν μία ζωγραφιά και να τραγουδήσουν μαζί του χριστουγεννιάτικους ύμνους. Και αυτό δεν αλλάζει με καμία πανδημία.

Δείτε ένα σχετικό βίντεο:

Κεντρική φωτογραφία: Aπό βίντεο στο YouTube


Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS