Μάγεψε τους θαυμαστές της η Φαίη Ξύλά με την καλοκαιρινή της διάθεση. Η ηθοποιός που παραμένει αρκετά ενεργή στα social media και απολαμβάνει να μοιράζεται προσωπικές της στιγμές με τους followers της, προκάλεσε κύμα θετικών αντιδράσεων με την τελευταία της δημοσίευση στον λογαριασμό της στο Instagram. Συγκεκριμένα, η πρωταγωνίστρια της σειράς “Έρωτας με διαφορά”, όπου περνάει τις καλοκαιρινές διακοπές στο αγαπημένο της νησί, που δεν είναι άλλο απο την πανέμορφη Κέρκυρα, εντυπωσίασε τους ακολούθους της με το στιλάτο μπικίνι, το οποίο επίλεξε για να ποζάρει κάτω απο τον καλοκαιρινό ήλιο. 

Συγκεκριμένα, η πρωταγωνίστρια της σειράς “Έρωτας με διαφορά”, όπου περνάει τις καλοκαιρινές διακοπές στο αγαπημένο της νησί, που δεν είναι άλλο απο την πανέμορφη Κέρκυρα, εντυπωσίασε τους ακολούθους της με το στιλάτο μπικίνι, το οποίο επίλεξε για να ποζάρει κάτω απο τον καλοκαιρινό ήλιο. 

Οι περισσότεροι την αποθέωσαν στα σχόλια της δημοσίευσης και δικαιολογημένα στάθηκαν στο καλλίγραμμο σώμα της, που όπως έχει παραδεχτεί και η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξη της κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης μέσα σε δύο μήνες χωρίς ιδιαίτερες εξαντλητικές δίαιτες και έντονες προπονήσεις. «Τα έχασα μέσα σε δύο μήνες. Όπως τα πάρα, έτσι τα έχασα. Πολύ γρήγορα. Δεν είναι ότι έκανα αυστηρή διατροφή ή δίαιτα. Ή ότι γυμναζόμουν. Ούτε κατά διάνοια. Θες ο μεταβολισμός; Θες ένα θαύμα; (γελάει). Δεν ξέρω πώς έγινε, αλλά τα έχασα μόνη μου.», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. 

Όπως τα πάρα, έτσι τα έχασα. Πολύ γρήγορα. Δεν είναι ότι έκανα αυστηρή διατροφή ή δίαιτα. Ή ότι γυμναζόμουν. Ούτε κατά διάνοια. Θες ο μεταβολισμός; Θες ένα θαύμα; (γελάει). Δεν ξέρω πώς έγινε, αλλά τα έχασα μόνη μου.», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. 

 

Kεντρική φωτογραφία: NPD

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS