Σκληρή κριτική δέχθηκε η Μαντόνα για την εμφάνισή της στη φετινή Eurovision στο Τελ Αβίβ. Το σόου που έδωσε ήταν σίγουρα εντυπωσιακό.

Ωστόσο, πολλοί χρήστες των social media έκαναν ιδιαίτερα αρνητικά σχόλια για τη φωνή της, ενώ ντόπιοι και διοργανωτές εξοργίστηκαν με την εμφάνιση σημαίας της Παλαιστίνης στη σκηνή. 

Η Μαντόνα τραγούδησε αρχικά το «Like a Prayer» συνοδευόμενη από μια χορωδία και στη συνέχεια ερμήνευσε το καινούριο της τραγούδι «Future». Αν και οι περισσότεροι σχολίασαν αρνητικά τις επιδόσεις της και την απόφασή της να εμφανιστεί σε μια χώρα που ρημάζεται από το Παλαιστινιακό ζήτημα, η στιγμή που σίγουρα έκανε πολλούς να αναθεωρήσουν και θα μείνει στην Ιστορία είναι το ότι κατάφερε να εμφανίσει στη σκηνή τη σημαία της. 

Στις πλάτες των δύο χορευτών που ήταν αγκαλιασμένοι, υπήρχαν δύο σημαίες: του Ισραήλ και της Παλαιστίνης. Στα διεθνή μέσα αναφέρεται πως οι διοργανωτές εξοργίστηκαν, καθώς στις πρόβες αυτές οι δύο σημαίες δεν υπήρχαν.

Παραμένει μάλιστα μυστήριο πώς κατάφερε να "περάσει" τις σημαίες στη σκηνή.

«Η Εurovision δεν είναι εκδήλωση πολιτικού περιεχόμενου και η Μαντόνα το γνώριζε αυτό» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης στο Twitter.

Σημειώνεται ότι οι πρόβες της Μαντόνα έγιναν υπό απόλυτη μυστικότητα.

Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της βαθμολογίας και η αποστολή της Ισλανδίας με τη σειρά της σήκωσε σημαίες της Παλαιστίνης.

Η χώρα έστειλε μήνυμα υπέρ της Ελευθερίας των παλαιστινιακών εδαφών.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS