Κλασικό σκηνικό καθημερινής, βιαστικής τρέλας: Γυρίζεις στο σπίτι για να μαγειρέψεις και συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις βγάλει από το πρωί το κρέας να ξεπαγώσει.
Η λύση του φούρνου μικροκυμάτων όχι μόνο δεν είναι ασφαλής για την υγεία μας, αλλά αλλοιώνει ακόμα και τη γεύση του φαγητού, αφού δεν του επιτρέπει να επιστρέψει στην κατάσταση του φρέσκου με τρόπο φυσικό.
Υπάρχει παρόλα αυτά ένα μικρό και εύκολο κολπάκι με το οποίο μπορείς να ξεπαγώσεις πολύ το κρέας μέσα σε 10 με 15 λεπτά.
Απλά ζέστανε λίγο νερό σε ένα κατσαρολάκι και άφησε το να ζεσταθεί μέχρι να αρχίσουν να δημιουργούνται οι πρώτες φυσαλίδες στον πάτο της κατσαρόλας. Κλείσε το μάτι της κουζίνας και βάλε το κρέας μέσα σε σακουλάκια.
Ειδικά για το κοτόπουλο χρειάζεται ακόμα λιγότερος χρόνος, αφού 10 λεπτά είναι υπεραρκετά.
Δες πώς ακριβώς το κάνεις σε ένα κατατοπιστικό βιντεάκι.