Μια πρώτη εικόνα από το τι πρόκειται να ισχύσει στα καλοκαιρινά μας μπάνια, δίνει ο δήμαρχος της Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την πλαζ της περιοχής, μετά τις αναγκαίες επεμβάσεις και τροποποιήσεις.

Από ότι φαίνεται, οι τοπικοί άρχοντες λαμβάνουν ήδη μέτρα προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον συνωστισμό και την εγγύτητα. Ειδικά τώρα, λίγο πριν το καλοκαίρι, η ελληνική ακτογραμμή ενδεχομένως να χρειαστεί μεγαλύτερη επίβλεψη, μιας και δέχεται κάθε καλοκαίρι μεγάλο όγκο λουόμενων.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφίες με τη νέα μορφή που έχει από σήμερα η συγκεκριμένη παραλία. Οι φωτογραφίες δείχνουν σε γενικές γραμμές πώς θα είναι οι παραλίες στη χώρα μας το φετινό καλοκαίρι, αλλά και γενικά στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Όπως αποτυπώνεται, υπάρχουν ομπρέλες με αποστάσεις, αποδυτήρια, ντουζιέρες, παγκάκια, ενώ θα τηρούνται πλήρως οι αυστηροί κανόνες και υγιεινής.

«Σαν κέντημα στην άμμο! Αυτό που βλέπετε είναι η παραλία της Γλυφάδας σήμερα. Μετά από πάρα πολλή δουλειά. Νέα άμμος, ομπρέλες με αποστάσεις, αποδυτήρια, ντουζιέρες, παγκάκια – όλα στη θέση τους! Οι βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες παραλίες μας, ανοιχτές και ελεύθερες όπως πάντα, είναι πανέτοιμες να υποδεχθούν τους λουόμενους, με αυστηρούς πλέον κανόνες ασφαλείας και υγιεινής» αναφέρει στην ανάρτησή του στο Facebook ο δήμαρχος Γλυφάδας.

Δείτε φωτογραφίες από την παραλία Γλυφάδας

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS