Μέχρι τώρα ήταν υποχρεωτικό να έχεις μαζί σου αρνητικό τεστ κορονοϊού αν ήθελες να ταξιδέψεις, αλλά τώρα ορισμένοι νεοϋορκέζοι θα πρέπει να κάνουν τεστ κορονοϊού προκειμένου να δειπνήσουν σε ένα γνωστό εστιατόριο του Μεγάλου Μήλου. 

Το «City Winery» στο Μανχάταν ανακοίνωσε ότι προκειμένου να επιτρέψει στους πελάτες τους να φάνε στην εσωτερική σάλα του καταστήματος, θα πρέπει να έχουν μαζί τους αρνητικό τεστ κορονοϊού.  

«Με δεδομένη την κατάσταση, πάμε την ασφάλεια ένα επίπεδο παραπάνω για όσους πελάτες επιθυμούν να δειπνήσουν στο εσωτερικό του μαγαζιού», αναφέρει ο ιδιοκτήτης Michael Dorf και συνεχίζει: «Ένα αρνητικό τεστ είναι η μόνη λύση για ασφάλεια μέχρι την άνοιξη».

«Οι επισκέπτες που θέλουν να επισκεφθούν το εστιατόριο κάθε Τρίτη και Τετάρτη θα προπληρώσουν 50 $ το άτομο για το τεστ αφού πρώτα θα έχουν κάνει κράτηση online.

Κατά την άφιξή τους, ένας επαγγελματίας υγείας θα τους υποβάλλει στο τεστ και όσο θα περιμένουν για το αποτέλεσμα 10-15 λεπτά θα απολαμβάνουν ένα ποτήρι κρασί κέρασμα από εμάς.

Εάν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό τότε ο πελάτης θα μπορεί να εισέλθει ακολουθώντας φυσικά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα όπως η χρήση μάσκας και η απόσταση.

Εάν το τεστ είναι θετικό θα σταλεί στο εργαστήριο για επαλήθευση και φυσικά ο πελάτης δεν θα μπορεί να εισέλθει στο χώρο του εστιατορίου», αναφέρει αναλυτικά το δελτίο Τύπου του εστιατορίου.

Το εστιατόριο θα κάνει δωρεάν τεστ από Πέμπτη ως Δευτέρα. Διευκρινίζει ότι διαθέτει και εξωτερικό χώρο για τους πιο θαρραλέους που αντέχουν το κρύο. Το «City Winery» είναι το πρώτο εστιατόριο που εφαρμόζει το συγκεκριμένο μέτρο.

Κεντρική φωτογραφία: unsplash

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS