Η «Λάμψη», η ταινία τρόμου με την οποία ο Στάνλεϊ Κιούμπρικ έγραψε κινηματογραφική ιστορία, μόλις απέκτησε σίκουελ: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του φιλμ «Doctor Sleep», βασισμένου στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ, με πολύ δυνατούς συντελεστές που ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τον πήχυ των προσδοκιών.

Στη σκηνοθεσία, συγκεκριμένα, συναντάμε τον Μάικ Φλάναγκαν, ο οποίος αφού σκηνοθέτησε εξαιρετικά την τηλεοπτική σειρά τρόμου «The Haunting of Hill House» ανέλαβε τη μεγάλη πρόκληση να καθίσει στην καρέκλα του Κιούμπρικ.

Σύμμαχός του ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, που συναντάμε στον πρωταγωνιστικό ρόλο του «Ντάνι».

«Είναι ένα σπουδαίο σενάριο», είπε ο ΜακΓκρέγκορ σε τηλεοπτική συνέντευξή του για το «Doctor Sleep». «Πρόκειται για μια αρκετά πιστή προσαρμογή του μυθιστορήματος και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα το πάρουν οι φαν της ταινίας από τη μία και οι θαυμαστές του βιβλίου από την άλλη», πρόσθεσε.

Στο «Doctor Sleep» παρακολουθούμε το αγοράκι, τον «Ντάνι», είκοσι χρόνια μετά τα γεγονότα της «Λάμψης», να συναντά ένα νεαρό κορίτσι που έχει παρόμοιες δυνάμεις με τις δικές του και να προσπαθεί να την προστατεύσει από μια αίρεση που «ψαρεύει» παιδιά.

Τα άσχημα νέα είναι ότι η ταινία θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες τον Ιανουάριο του 2020, οπότε εμείς μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε ακόμα περισσότερο.

Δείτε τον ΜακΓκρέγκορ να μιλάει για το Doctor Sleep.

 

.

TAGS