ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Έρχεται νέα πτήση Αθήνα-Λονδίνο με 29,99 ευρώ από την Wizz Air

Πολύ καλά νέα.

Έρχεται νέα πτήση Αθήνα-Λονδίνο με 29,99 ευρώ από την Wizz Air

Νέα πτήση Αθήνα – Λονδίνο με 29,99 ευρώ εγκαινιάζει από την νέα χρονιά η ουγγρική Wizz Air, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Κεντρική και στην Ανατολική Ευρώπη. Η προσεχής σύνδεση της WIZZ θα ξεκινήσει στις 29 Απριλίου με καθημερινή πτήση, δημιουργώντας εξαιρετικές ευκαιρίες για τους Έλληνες ταξιδιώτες να ανακαλύψουν μία από τις πιο «ζωντανές» πόλεις της Ευρώπης με ναύλους που ξεκινούν από μόλις 29.99 ευρώ. Η WIZZ, η οποία ξεκινά φέτος την πτητική της δραστηριότητά από την Αθήνα, θα προσφέρει το 2018 συνολικά 9 δρομολόγια με πτήσεις χαμηλού κόστους, καταλαμβάνοντας με τον τρόπο αυτό την τρίτη θέση στη λίστα με τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της απέναντι στους πελάτες της, η WIZZ επενδύει διαρκώς στο συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυό της, με στόχο να δημιουργεί πραγματικά οικονομικές ευκαιρίες για τους ταξιδιώτες.

Έρχεται νέα πτήση Αθήνα-Λονδίνο με 29,99 ευρώ από την Wizz Air

Εκτός από τη σύνδεση με το Λονδίνο, την άνοιξη 2018 θα ξεκινήσουν επίσης τα νέα δρομολόγια της WIZZ από την Αθήνα προς Βουκουρέστι, Κλουζ-Ναπόκα, Βουδαπέστη, Σόφια, Κιουτάισι, Κισινάου, Κατοβίτσε και Βίλνιους. Το 2018, η WIZZ αυξάνει τη δραστηριότητά της κατά 657% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, με συνολικά περισσότερες από 730.000 διαθέσιμες θέσεις στα δρομολόγια της εταιρείας προς και από την Ελλάδα. Επιπλέον, από την αρχή του 2017, 97.000 επιβάτες αξιοποίησαν τους χαμηλούς ναύλους της WIZZ και την εξαιρετική ταξιδιωτική εμπειρία στο αεροσκάφος προς και από την Ελλάδα, αριθμός που αντιστοιχεί σε αύξηση 39% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους. Το εκτεταμένο δίκτυο της WIZZ από την Ελλάδα περιλαμβάνει πλέον 17 δρομολόγια σε 8 χώρες. Πετώντας από 6 ελληνικά αεροδρόμια, η εταιρεία ενισχύει την εισερχόμενη και εξερχόμενη τουριστική κίνηση και ενδυναμώνει τους επιχειρηματικούς δεσμούς με τις χώρες που εξυπηρετούνται με τα δρομολόγια.

«Κατόπιν της πρόσφατης ανακοίνωσής μας για τα νέα δρομολόγια χαμηλού κόστους που ξεκινά η εταιρεία μας από την Αθήνα, με χαρά ανακοινώνουμε και την προσθήκη του Λονδίνου / Luton, του 9ου προορισμού που θα εξυπηρετείται από την Αθήνα το 2018. Αυξάνοντας και επεκτείνοντας το δίκτυό μας, κατέχουμε πλέον τη θέση της τρίτης μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρείας στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Το νέο καθημερινό δρομολόγιο θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες για τους Έλληνες ταξιδιώτες, έτσι ώστε να επισκεφθούν μία από τις πιο «ζωντανέ»ς πόλεις της Ευρώπης, είτε για city break είτε για επαγγελματικό ταξίδι, με χαμηλούς ναύλους από €29.99*. Το φιλικό και αφοσιωμένο πλήρωμά μας αναμένει με χαρά να υποδεχθεί τους πελάτες μας στο στόλο μας, που είναι από τους νεότερους στην Ευρώπη», δήλωσε ο Chief Corporate Officer, Owain Jones.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την απόφαση της WIZZ να ξεκινήσει, στις 29 Απριλίου 2018, το καθημερινό δρομολόγιο μεταξύ Αθήνας και Λοδίνου / Luton. Η εντυπωσιακή αυτή προσθήκη στο δίκτυο που θα εξυπηρετεί η εταιρεία από την Αθήνα – ο 9ος προορισμός της WIZZ κατά τη θερινή περίοδο 2018 – αποτελεί σημαντική εξέλιξη για το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Η εξυπηρέτηση από την WIZZ του δρομολογίου του Λονδίνου, το οποίο αποτελεί διαχρονικά τη διεθνή σύνδεση με την υψηλότερη επιβατική κίνηση από την Αθήνα, τόσο για λόγους επαγγελματικούς όσο και για αναψυχή, θα διευρύνει τις επιλογές των επιβατών και θα συμβάλει σημαντικά στη δυναμική του δρομολογίου. Ευχόμαστε στη WIZZ κάθε επιτυχία και με χαρά αναμένουμε να υποδεχθούμε τις νέες πτήσεις της εταιρείας στο αεροδρόμιό μας», τόνισε η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Ιωάννα Παπαδοπούλου. Η Wizz Air, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Κεντρική και στην Ανατολική Ευρώπη, επιχειρεί με ένα στόλο από 87 Airbus A320 και Airbus A321, και προσφέρει περισσότερα από 550 δρομολόγια από 27 βάσεις, συνδέοντας 145 προορισμούς σε 43 χώρες.

Στη Wizz Air, μια ομάδα από σχεδόν 3.500 επαγγελματίες του αεροπορικού κλάδου παραδίδει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ιδιαίτερα χαμηλές τιμές εισιτηρίων, αναδεικνύοντας τη Wizz Air στην προτιμώμενη επιλογή 23,8 εκατομμυρίων επιβατών στο οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου 2017. H μετοχή της Wizz Air είναι εγγεγραμμένη στο London Stock Exchange με τον κωδικό WIZZ και περιλαμβάνεται στα FTSE 250 και FTSE All-Share Indices. Η Wizz Air είναι καταχωρημένη στην IATA και στον IOSA, το σημαντικότερο παγκοσμίως δείκτη αναγνώρισης αεροπορικής ασφάλειας. Η εταιρεία πρόσφατα ανακηρύχθηκε “2017- European Airline of the Year by Aviation 100” από το Aviation 100, την καθιερωμένη ετήσια έκδοση, που αναγνωρίζει τις κορυφαίες επιδόσεις της χρονιάς στον αεροπορικό κλάδο.

Πηγή: reader.gr / tovima.gr

Read Next

17 Απρ 2024

Δημήτρης Μητροπάνος: Γνώρισε τον εξόριστο πατέρα του όταν ήταν 29 χρόνων. Οι αποβολές από τα σχολεία και η πατρική σχέση με τον Ζαμπέτα

Ήταν17 Απριλίου όταν ο Δημήτρης Μητροπάνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 64 ετών.

17 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

Περισσότερα από

Stories

16 Απρ 2024

Η Δούκισσα Νομικού 17 χρόνια πριν: Όταν η όμορφη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ κέρδιζε το στέμμα

Τότε ήταν ένα γλυκό κοριτσάκι, φοιτήτρια ακόμα στην ΑΣΟΕΕ. Με δυσκολία κοιτούσε την κάμερα.

16 Απρ 2024

Τσάρλι Τσάπλιν:"Δεν είμαι ακριβώς ερωτευμένος μαζί της, αλλά εκείνη είναι απόλυτα ερωτευμένη μαζί μου"

Η μεγάλη αδυναμία του Τσάρλι Τσάπλιν στις ανήλικες γυναίκες. Ο Τσαρλς Σπένσερ "Τσάρλι" Τσάπλιν (Charles Spencer "Charlie" Chaplin) γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1889 στο Λονδίνο από γονείς θεατρίνους.

16 Απρ 2024

Κριστόφ: Ο τραγουδιστής του πρώτου μου μπλουζ

Ήυαν ο ερμηνευτής που "χόρεψε" μαζί του κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. "Οh! Mon Amour"

15 Απρ 2024

Ζαν Πολ Σαρτρ: "Αν έγινα φιλόσοφος, αν επεδίωξα τόσο επίμονα τη φήμη, όλα έγιναν βασικά για να μπορώ να ρίχνω γυναίκες"

Ο μπουρζουά φιλόσοφος που περιφρόνησε τους μπουρζουάδες και το βραβείο Νόμπελ πέθανε σαν σήμερα.

15 Απρ 2024

Γιάννης Φέρτης: Η φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση από τον γάμο τους

Η σπάνια αδημοσίευτη φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση.

15 Απρ 2024

Γιάνης Φέρτης-Ξένια Καλογεροπούλου : Ο γάμος στο γραφικό εκκλησάκι 60 χρόνια πριν

Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του Φέρτη με την Καλογεροπούλου 60 χρόνια πριν!

15 Απρ 2024

Το ζευγάρι που επέλεξε να πεθάνει μαζί: Η αληθινή ιστορία αγάπης του Τιτανικού

"Παιδί μου πες στη μητέρα σου ότι την αγαπώ". Μια τραγική ιστορία αγάπης,πριν το ναυάγιο του θρυλικού κρουαζιερόπλοιου που βυθίστηκε στις 15 Απριλίου 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού του ταξιδιού.

14 Απρ 2024

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος 26 ετών στην πρώτη του θεατρική εμφάνιση

"Όταν η μητέρα του αντιλαμβάνεται την αλήθεια, δηλώνει στον νεαρό Διονύση ότι θα τον αποκληρώσει". Σαράντα χρόνια χωρίς τον σπουδαίο ηθοποιό.

14 Απρ 2024

Σιμόν ντε Μποβουάρ: Η γυναίκα που κατάργησε το μύθο του "αιώνιου θηλυκού"

Η ιέρεια του φεμινισμού άλλαξε ριζικά τον τρόπο που οι κοινωνίες αντιλαμβάνονται το "Δεύτερο Φύλο", πέθανε στις 14 Απριλίου του 1986 και θάφτηκε δίπλα στον Σαρτρ στον άντρα που έδωσε ανυστερόβουλα την ύπαρξή της.