Μπορεί οι συντελεστές του «Sex and the City» να λένε ξανά και ξανά ότι δεν θα υπάρξει τρίτη ταινία, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι ήρθε το τέλος της τηλεοπτικής σειράς. Το νέο βιβλίο της Κάντας Μπάσνελ, «Is There Still Sex in the City?», παρόλο που δεν κυκλοφορήσει ακόμα (αναμένεται τον Αύγουστο του 2019), έχει ήδη επιλεχθεί για να γυριστεί πάνω σε αυτό ένα επεισόδιο-πιλότος της συνέχειας του «Sex and the City».

Το νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ της Μπάσνελ δεν θα είναι ένας ακόμα κύκλος επεισοδίων «Sex and the City». Θα παρουσιάζει, όπως και το βιβλίο, τη ζωή των γυναικών γύρω στα 50. Πάντως η απάντηση στο ερώτημα του τίτλου, αν «συνεχίζει να υπάρχει σεξ στην πόλη», είναι σίγουρα ναι.

«Κάποτε τα πενήντα συνδέονταν με την αρχή της συνταξιοδότησης -λιγότερες ώρες δουλειάς, περισσότερος χρόνος με τα χόμπι και τους φίλους μας, στροφή προς έναν πιο χαλαρό τρόπο ζωής» σχολίασε σχετικά η Μπάσνελ. «Με λίγα λόγια, όσοι ήταν σε εκείνη την ηλικία δεν προορίζονταν να κάνουν πολύ περισσότερα από το να μεγαλώνουν και να βαραίνουν. Κανένας δεν περίμενε από αυτούς να ασκούνται, να ξεκινούν νέες επιχειρήσεις, να περνούν σε μια νέα φάση ζωής, να κάνουν ευκαιριακό σεξ με αγνώστους και να ξεκινούν απ' την αρχή. Αλλά έτσι ακριβώς είναι η ζωή των σύγχρονων γυναικών στα πενήντα κάτι και στα εξήντα κάτι. Χαίρομαι που παρουσιάζω τον πλούτο και την περιπλοκότητα της καθημερινότητάς τους στο χαρτί και τώρα και στην οθόνη».

Για το καστ της σειράς δεν υπάρχουν ακόμα συγκεκριμένες πληροφορίες. Ανάμεσα στα φαβορί είναι σίγουρα η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ λόγω όχι μόνο του πρωταγωνιστικού ρόλου της, αλλά και της φιλίας της με την Μπάσνελ.

Στο παρακάτω βίντεο, η Μπάσνελ για το νέο βιβλίο και τη νέα τηλεοπτική σειρά της.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram.

TAGS