Η Νατάσα Ρέιν, μία πάμπλουτη socailite από την πιο ακριβή περιοχή του Λονδίνου ταξίδεψε στις Η.Π.Α πριν από μερικές εβδομάδες για έναν πραγματικά πολύ σοβαρό λόγο: Τα δίδυμα παιδιά της που κυοφορούσε παρένθετη μητέρα, μόλις ήρθαν στον κόσμο. Τα μωράκια γεννήθηκαν νωρίτερα, συγκεκριμένα στις 20 Μαρτίου, από την ίδια γυναίκα που είχε φέρει στον κόσμο πριν από μερικά χρόνια τα δίδυμα της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, και έτσι η Ρέιν έφυγε εσπευσμένα για το Κλίβελαντ του Οχάιο με ιδιωτικό τζετ, έχοντας μαζί της και την μεγαλύτερη κόρη της, Δαλιδά. Το αεροπλάνο που ναύλωσε η Ρέιν ήταν από τα τελευταία που έφτασαν από την Βρετανία στις Η.Π.Α πριν την ολοκληρωτική απαγόρευση εναέριας κυκλοφορίας.

Μόλις προσγειώθηκε όμως στην Αμερική η Ρέιν και η κόρη της ενημερώθηκαν ότι έπρεπε να παραμείνουν στο δωμάτιο τους στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Ritz της πόλης Κλίβελαντ, εκεί όπου μία σουίτα κοστίζει 3.000 δολάρια τη βραδιά, για 2 εβδομάδες. 

Η Ρέιν μίλησε στην εφημερίδα New York Post για την εμπειρία της, μία εμπειρία που σίγουρα είναι δύσκολη δεδομένου ότι η γυναίκα ταξίδεψε μέχρι την Αμερική για να δει τα παιδιά της. Παρόλα αυτά τα σχόλια και τα όσα είπε η πλούσια Βρετανίδα, η οποία είναι κόρη της Λαίδη Τζέιν Λέισι και του Λόρδου Μαξ Ρέιν, δημιουργούν απορίες και πολλές αντιδράσεις. 

Η διαπίστωση της ότι η καραντίνα σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, όπως το Ritz, μπορεί να μοιάζει με κάτι σικάτο, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι, δεν μας εκπλήσσει, ούτε προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση. Είναι κυρίως τα όσα είπε στη συνέχεια που προκάλεσαν αρνητικά σχόλια σε διεθνή σάιτ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μάλλον όχι άδικα. Απ' ότι φαίνεται, το βασικό πρόβλημα της Ρέιν, σε αυτή την πολύ δύσκολη, για όλο τον πλανήτη, κατάσταση δεν ήταν το γεγονό ότι δεν μπορούσε να δει τα δίδυμα μωρά της, αλλά το ότι έπρεπε να καθαρίσει μόνη το δωμάτιο της και να παραγγείλει σάντουιτς από υπηρεσίες delivery, αφού δεν υπήρχε προσωπικό στο ξενοδοχείο.

 

Μόλις προσγειώθηκε όμως στην Αμερική η Ρέιν και η κόρη της ενημερώθηκαν ότι έπρεπε να παραμείνουν στο δωμάτιο τους στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Ritz της πόλης Κλίβελαντ, εκεί όπου μία σουίτα κοστίζει 3.000 δολάρια τη βραδιά, για 2 εβδομάδες. 

«Νιώθω σαν να παίζω στην ταινία κάποιου άλλου», είπε για την περίοδο της καραντίνας η Ρέιν. «Είναι θλιβερό», ενώ πρόσθεσε πως το Ritz ήταν τελείως έρημο και ότι όλες οι παροχές του είχαν ανασταλεί.

Όταν οι 14 ημέρες πέρασαν και η Ρέιν κατάφερε να πάρει στην αγκαλιά της τα δίδυμα παιδιά της, έφυγε από το Ritz Hotel, σχεδιάζοντας να μείνει στην Προεδρική Σουίτα του ξενοδοχείου Setai στο Μαϊάμι,  αναμένοντας να εκδοθδούν τα διαβατήρια για τα νεογέννητα παιδιά της, αλλά εντωμεταξύ το εν λόγω ξενοδοχείο έκλεισε.

«Νιώθω σαν να παίζω στην ταινία κάποιου άλλου», είπε για την περίοδο της καραντίνας η Ρέιν. «Είναι θλιβερό».

Με τις κυβερνητικές υπηρεσίες να έχουν επίσης αναστείλει πολλές από τις λειτουργίες τους, η Ρέιν θα αναγκαστεί να περιμένει αρκετούς μήνες προτού πάρει στα χέρια της τα αναγκαία γραφειοκρατικά έγγραφα για να πάρει τα δίδυμα πίσω στο Λονδίνο.

Εν τω μεταξύ, εγκατέλειψε Κλίβελαντ ναυλώνοντας ξανά ιδιωτικό τζετ και πέταξε μέχρι το Μαλιμπού της Καλιφόρνια, όπου τώρα διαμένει σε ένα σπίτι με θέα τη θάλασσα που νοίκιασε.

Σουίτα στο ξενοδοχείο Ritz.

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS