Εχθές, Δευτέρα 18 Μαίου, η Ακρόπολη άνοιξε και πάλι τις πόρτες της μετά από δύο μήνες. Το σπουδαίο μνημείο είναι και πάλι έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες στον ιερό βράχο πάνω στο οποίο δεσπόζει ο λευκός Παρθενώνας, ένα από τα συγκλονιστικότερα κτίρια που δημιουργήθηκαν στην ιστορία της ανθρωπότητας. 

Για να γιορτάσει με τον δικό του τρόπο την επαναλειτουργία του μνημείου το National Geographic ανέβασε στην επίσημη σελίδα του στο ίνσταγκραμ μία παλαιότερη φωτογραφία του φωτογράφου  Muhammed Muheisen, βραβευμένου δύο φορές με Pulitzer. Με αυτόν τον τρόπο γνωστοποίησε στους αναγνώστες του το άνοιγμα της Ακρόπολης και των υπόλοιπων αρχαιολογικών χώρων της Ελλάδας.   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Στην εντυπωσιακή φωτογραφία του Muhammed Muheisen αποτυπώνεται η τελευταία πανσέληνος του 2018, όταν είχε πρωτοχρησιμοποιηθεί από το National Geographic και είχε συγκεντρώσει διθυραμβικά σχόλια.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Muhammed Muheisen απαθανατίζει το αθηναϊκό τοπίο. Εν μέσω καραντίνας το National Geographic ανέβασε ξανά μία φωτογραφία του αυτή τη φορά από τα στενά δρομάκια στα Αναφιώτικα όπου δεν υπάρχει ψυχή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS