Ποιος δε θυμάται τον εαυτό του να παίζει με τουβλάκια LEGO όταν ήταν μικρό παιδί, χτίζοντας ολόκληρους φανταστικούς κόσμους με πειρατές, πριγκίπισσες, κάστρα ή απλώς φάρμες στην εξοχή; 

Όπως είναι γνωστό οι σχεδιαστές της διάσημης εταιρίας δεν σταματούν να δημιουργούν και να πλάθουν ολόκληρα σύμπαντα για μικρούς και μεγάλους και η πιο πρόσφατη κυκλοφορία της LEGO θα αφήσει άφωνους ακόμα και τους πιο πιστούς φαν των γνωστών παιχνιδιών, οι οποίοι δηλώνουν απόλυτα εξοικειωμένοι με τη λογική των συγκεκριμένων κατασκευών. 

Κι αυτό γιατί τα δύο νέα βαλιτσάκια με τουβλάκια LEGO αποτελούνται από κομμάτια τόσο ρεαλιστικά ώστε με μία γρήγορη ματιά δυσκολεύεσαι να ξεχωρίσεις το παιχνίδι από την πραγματικότητα. Τα LEGO Flower Bouquet και LEGO Bonsai Tree κάνουν ακριβώς αυτό που φανερώνει το όνομα τους: δημιουργούν μπουκέτα από λουλούδια και δέντρα μπονζάϊ απόλυτα αληθινά που ξεγελούν το μάτι.

Τα δύο νέα προϊόντα κυκλοφορούν ως μέρος της σειράς για ενήλικες LEGO Botanical Collection και έχουν σαν στόχο να ενισχύσουν τη δημιουργικότητα του ατόμου και να βοηθήσουν στην αποβολή του στρες από τον οργανισμό. Στοχεύουν στο να βοηθήσουν τον ενήλικα που «παίζει» μαζί τους να συγκεντρώσει τη σκέψη του και να καθαρίσει τον νου του, ενώ ηρεμούν τον εγκέφαλο και καλμάρουν τα νεύρα.

Αποτελούμενα από 878 και 756 κομμάτια αντίστοιχα τα δύο κουτία της LEGO δημιουργούν μικρά, εντυπωσιακά δέντρα μπονζάι και πολύχρωμα μπουκέτα από τριαντάφυλλα, παπαρούνες, μαργαρίτες και γαρδένιες που δεν μαραίνονται ποτέ και ακροβατούν στα όρια του παιχνιδιού με την πραγματική διακόσμηση.

Δείτε δύο σχετικά βίντεο:

 

Με πληροφορίες από το MyModernMet

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS