Πόσες φορές δεν έχει τύχει να χαζεύουμε στους λογαριασμούς των travel bloggers στο instagram και να θέλουμε κι εμείς να βρεθούμε στα πολυτελή δωμάτια 5άστερων ξενοδοχείων, σε πανέμορφες ακρογιαλιές να ατενίζουμε μαγευτικά ηλιοβασιλέματα ή στα πιο εντυπωσιακά τοπία σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Τι θα λέγατε λοιπόν αν μια εταιρεία σας έδινε την ευκαιρία να το κάνετε και μάλιστα προσφέροντας σας σαν ανταμοιβή 10.000 δολάρια; Κι όμως είναι αλήθεια.

Η αμερικανική Third Home λοιπόν -η οποία μέσω του site της διαθέτει εξοχικές κατοικίες προς ανταλλαγή μεταξύ των μελών της –  δέχεται αιτήσεις από τους απανταχού ταξιδιώτες γι΄αυτό που περιγράφει ως την «καλύτερη δουλειά στον πλανήτη» και μάλιστα με το… job description να είναι ιδιαίτερα θελκτικό.

Ο τυχερός ή η τυχερή που θα καταφέρει να προσληφθεί θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για 3 μήνες και θα επισκεφθεί 12 από κατοικίες με μόνη υποχρέωση να γράφει και να κάνει vlogging (video blogging) στα social media για την εμπειρία του, ενώ θα εκτός από τα έξοδα των ταξιδιών που θα είναι όλα καλυμμένα θα λάβει και το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 10.000 δολαρίων.

Mήπως να κάνεις κι εσύ μία προσπάθεια;

Πηγή: travelstyle.gr

TAGS