Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του περνάει ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, ο σεφ που το ευρύ κοινό γνώρισε μέσα από τις συμμετοχές του σε τηλεοπτικές εκπομπές. Ο αγαπημένος του πατέρας, «έφυγε» την Κυριακή νικημένος από τον κορονοϊό, έπειτα από νοσηλεία.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο Αλέξανδρος συμμετείχε στον μαραθώνιο, και τον τερματισμό του τον αφιέρωσε στη θεία του, που είχε πεθάνει νωρίτερα, επίσης από κορονοϊό, χωρίς εκείνη τη στιγμή να γνωρίζει ότι ήταν ήδη νεκρός και ο πατέρας του.

Η κηδεία έγινε τη Δευτέρα στην ιδιαίτερη πατρίδα του τον Βόλο, ενώ ο Αλέξανδρος έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση, αποχαιρετώντας έναν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή του.

«Οι τελευταίες ημέρες ήταν ένας μαραθώνιος. Μεταφορικός πιο πολύ αλλά και κυριολεκτικός. Την Κυριακή είχα βάλει στόχο μέσα μου αν και χωρίς πολύ προπόνηση να κάνω τον μαραθώνιο κάτω από 4 ώρες. Αφιερωμένος στην θεία μου και στο πατέρα μου που ήταν στο νοσοκομείο ήθελα να τα καταφέρω και τα κατάφερα. Στον τερματισμό όταν σήκωνα τα χέρια ψηλά για την θεία μου δεν γνώριζα, ότι εκεί μαζί της, είναι και ο μπαμπάκας μου. Το σκέφτηκα αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω. Έφυγε την ώρα που έτρεχα σαν να μου έλεγε συνέχισε να παλεύεις για την ζωή με χαμόγελο και εγώ θα είμαι εδώ ψηλά να σε καμαρώνω. Πάντα τρέχω χαμογελαστά και έτσι πάντα θα κάνω. Ο δρόμος για τον Βόλο την Δευτέρα δεν ήταν ίδιος και δεν θα είναι ποτέ ίδιος όπως ταξίδευα μαζί του από μικρό παιδί. Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι ο Covid 19 είναι εδώ. Εμβολιαστείτε..τόσο απλά. Ευχαριστώ όλους μου τους καλούς φίλους και τους δικούς μου ανθρώπους ξέρουν ποιοι είναι αυτοί που είναι δίπλα μου και στις χαρές και στις λύπες».

Δείτε την ανάρτηση:

Κεντρική φωτογραφία: @alexpapandreou

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS