ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Έφτασαν τα νέα παραδοσιακά γιαούρτια ΔΩΔΩΝΗ: Από 100% ελληνικό πρόβειο και κατσικίσιο γάλα

Ξεχωριστά για την παραδοσιακή τους πέτσα, την έντονη γεύση τους και την εξαίρετη ποιότητα τους.

Έφτασαν τα νέα παραδοσιακά γιαούρτια ΔΩΔΩΝΗ: Από 100% ελληνικό πρόβειο και κατσικίσιο γάλα

Δύο νέα παραδοσιακά γιαούρτια δημιούργησε η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, προσφέροντας νέες, περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές που αγαπούν τα αγνά παραδοσιακά γαλακτοκομικά προϊόντα υψηλής θρεπτικής αξίας και ποιότητας.

Ξεχωριστά για την παραδοσιακή τους πέτσα, την έντονη γεύση τους και την εξαίρετη ποιότητα τους, το παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ και το παραδοσιακό κατσικίσιο γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ κυκλοφορούν σε ατομική συσκευασία των 240 γρ., με διάφανο καπάκι και μία μίνιμαλ εικαστική προσέγγιση, που συνδυάζει την γεύση της παράδοσης με την αισθητική του σήμερα.

Το νέο παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ με υψηλή θρεπτική αξία, γνήσια γεύση και μοναδική υφή, παράγεται από αγνό, φρέσκο ελληνικό πρόβειο γάλα και καλλιέργεια γιαουρτιού και είναι ιδανικό για κατανάλωση κάθε στιγμή της ημέρας.

Αντίστοιχα, το παραδοσιακό κατσικίσιο γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ από αγνό ελληνικό κατσικίσιο γάλα και καλλιέργεια γιαουρτιού, ξεχωρίζει για την έντονη γεύση του το άρωμά του και τα μοναδικά θρεπτικά του χαρακτηριστικά.

Αποτελώντας προϊόντα με μεγάλη θρεπτική αξία, τα παραδοσιακά γαλακτοκομικά είδη κερδίζουν διαρκώς έδαφος στην προτίμηση του καταναλωτικού κοινού, καθώς αποτελούν τροφές με ευεργετικές ιδιότητες.

Με τα δύο αυτά νέα προϊόντα, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει σημαντικά την οικογένεια των γιαουρτιών της, η οποία πλέον αριθμεί πάνω από 10 κωδικούς. Μέσω του συγχρόνου R&D τμήματος που διαθέτει, η ΔΩΔΩΝΗ επενδύει σταθερά στην δημιουργία νέων προϊόντων που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες καταναλωτικές τάσεις και προτιμήσεις, μεταφέροντας καθημερινά τη Γεύση του Καλού στα σπίτια χιλιάδων καταναλωτών που επιλέγουν τα προϊόντα της τόσο για την υψηλή ποιότητά της, όσο και για τις αγνές πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί.

Λίγα λόγια για τη ΔΩΔΩΝΗ

Η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε ιδρύθηκε το 1963. Μετρώντας 57 χρόνια αυθεντικής παράδοσης και ιστορίας, η εταιρεία με έδρα τα Ιωάννινα, παράγει αυθεντικά, αμιγώς ελληνικά γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα, χρησιμοποιώντας 100% ελληνικό αγελαδινό, κατσικίσιο και πρόβειο γάλα που συλλέγεται καθημερινά από ένα διευρυμένο δίκτυο 5.500 Ελλήνων παραγωγών που δραστηριοποιούνται κυρίως στην περιοχή της Ηπείρου. Με περισσότερα από 10.000 σημεία πώλησης στην εγχώρια αγορά και εξαγωγική δραστηριότητα σε πάνω από 50 χώρες του κόσμου, η ΔΩΔΩΝΗ διαθέτει 9 κατηγορίες γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων και παράγει 100 ξεχωριστά προϊόντα, που ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα και την 100% ελληνική τους ταυτότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.dodoni.eu, https://www.facebook.com/Dodoni.SA, https://www.instagram.com/dodoni.eu/

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

18 Απρ 2024

Grand Potato chips: Η απόλυτη εξερεύνηση των γεύσεων στον κόσμο των τσιπς

Ετοιμάσου για ένα εκπληκτικό ταξίδι γευστικών ανακαλύψεων.

17 Απρ 2024

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Περισσότερα από

Life

17 Απρ 2024

SORITES – "Είναι Μοιραίο"

Οι SORITES μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στο "Μουσικό Κουτί", συστήνονται στο κοινό με το πρώτο τους single

17 Απρ 2024

Villa Sola Cabiati | Μία έπαυλη με ιστορία αιώνων - Το palazzo αριστούργημα στη λίμνη Como

Μια βίλα με βαριά ιστορία και σπουδαία διακόσμηση έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Ναπολέοντας με την σύζυγό του, Ζοζεφίνα.

17 Απρ 2024

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.

16 Απρ 2024

Monobloc Chair: Η δικαίωση της πλαστικής καρέκλας από τους New York Times

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί σε πανηγύρια, σουβλατζίδικα και παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times.

16 Απρ 2024

MALLORY: Το πολυαγαπημένο ελληνικό fashion brand Mallory The Label γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας συλλογήςj

Το brand MALLORY THE LABEL αποκάλυψε τη νέα S/S ’24 συλλογή "NOMAS" στο απόλυτο fashion party της σεζόν.

16 Απρ 2024

Divani Corfu Palace: Φέτος το Πάσχα σημαίνει... Κέρκυρα!

Απολαύστε τις γιορτές στον απόλυτο πασχαλινό προορισμό και το πλήρως ανανεωμένο Divani Corfu Palace.

15 Απρ 2024

8 φρούτα που έχουν λιγότερη ζάχαρη

Τα φρούτα περιέχουν ζάχαρη, ναι! Αλλά μην ξεχνάς ότι είναι γεμάτα και με θρεπτικά συστατικά.

15 Απρ 2024

Pepe Jeans London: Η νέα συλλογή σχεδιάστηκε για να γοητεύσει τους λάτρεις του denim

Η Pepe Jeans London συλλογή εξυμνεί την διαχρονική βρετανική κληρονομιά της μάρκας.

13 Απρ 2024

Οι 30 ομορφότεροι ανοιξιάτικοι προορισμοί

Από τις ποδηλατάδες στις όχθες της Λίμνης Πλαστήρα ως τους ανοιξιάτικους περιπάτους σε φαράγγια με ορχιδέες στη Χίο, να μερικές από τις εμπειρίες που μας δίνουν ιδέες για ανοιξιάτικες αποδράσεις.