ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Εδώ θα δοκιμάσεις την πιο πρωτότυπη εκδοχή της σαλάτας Ceasar’s, «Ο Καίσαρας συναντά τον Πλάτωνα»

To Symposium Restaurant του ξενοδοχείου Academia of Athens που μετρά μόλις πέντε μήνες λειτουργίας, αποτελεί τον νέο γαστρονομικό προορισμό στην καρδιά της Αθήνας.

Εδώ θα δοκιμάσεις την πιο πρωτότυπη εκδοχή της σαλάτας Ceasar’s, «Ο Καίσαρας συναντά τον Πλάτωνα»

To Symposium Restaurant του ξενοδοχείου Academia of Athens που μετρά μόλις πέντε μήνες λειτουργίας, αποτελεί τη νέα γευστική πρόταση, τόσο για τους ενοίκους του ξενοδοχείου όσο και για το αθηναϊκό κοινό. Λανσάρoντας τη νέα παγκόσμια τάση των “bistronomique” εστιατορίων, συνδυάζει μοναδικά την υψηλή γαστρονομία με τη χαλαρή, bistrot ατμόσφαιρα και υπόσχεται μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.

Εδώ θα δοκιμάσεις την πιο πρωτότυπη εκδοχή της σαλάτας Ceasar’s, «Ο Καίσαρας συναντά τον Πλάτωνα»
Λανσάρoντας τη νέα παγκόσμια τάση των “bistronomique” εστιατορίων, συνδυάζει μοναδικά την υψηλή γαστρονομία με τη χαλαρή, bistrot ατμόσφαιρα και υπόσχεται μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.

Ευφάνταστα πιάτα ελληνικής κουζίνας με δημιουργικές πινελιές, μοντέρνες τεχνικές παρασκευής, υψηλή αισθητική και elegant ατμόσφαιρα, καθιστούν το Symposium Restaurant μια ξεχωριστή γευστική άφιξη γεμάτη έμπνευση και δημιουργικότητα. Έχοντας ως βασικά χαρακτηριστικά την προσιτή πολυτέλεια αλλά και τις πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας έχει ήδη καταφέρει να δώσει νέα διάσταση στον κόσμο της γεύσης κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Σύγχρονα μεσογειακά πιάτα που διεγείρουν τις αισθήσεις, όπως φάβα με κόκκινες φακές, φιλέτο μπακαλιάρου με φασόλια και τσορίθο και χειροποίητα νιόκι καρμπονάρα είναι μόνο κάποιες από τις μοναδικές γευστικές επιλογές που θα συναντήσει κανείς ενώ η μεγάλη ποικιλία χειροποίητων άρτων αποτελεί πραγματική πρόκληση. Η πρωτότυπη εκδοχή της σαλάτας Ceasars, «Ο Καίσαρας συναντά τον Πλάτωνα», σίγουρα αποτελεί μια επιλογή που θα απολαύσουν οι επισκέπτες ενώ το παγωτό φέτα που συνοδεύει την ελληνική σαλάτα Symposium θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

Σύγχρονα μεσογειακά πιάτα που διεγείρουν τις αισθήσεις, όπως φάβα με κόκκινες φακές, φιλέτο μπακαλιάρου με φασόλια και τσορίθο και χειροποίητα νιόκι καρμπονάρα είναι μόνο κάποιες από τις μοναδικές γευστικές επιλογές.

Η πλούσια λίστα κρασιών περιλαμβάνει ετικέτες από ελληνικούς και διεθνείς αμπελώνες απογειώνοντας τις γευστικές δημιουργίες. Τέλος, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι γλυκές απολαύσεις όπως ο «Μπαμπάς» με ρούμι να είναι μια ξεχωριστή επιλογή ανάμεσα σε άλλες καθώς και τα γευστικότατα χειροποίητα σπιτικά παγωτά που ολοκληρώνουν το γευστικό ταξίδι του Symposium.

Για τους λάτρεις του πρωινού, το Symposium διαθέτει έναν πλούσιο κατάλογο με απολαυστικές επιλογές όπως αυγά φούρνου, υπέροχα αυγά benedict, αφράτα pancakes και ολόφρεσκα κρουασάν, μεγάλη ποικιλία aπό λαχταριστές ομελέτες.

Για τους λάτρεις του πρωινού, το Symposium διαθέτει έναν πλούσιο κατάλογο με απολαυστικές επιλογές όπως αυγά φούρνου, υπέροχα αυγά benedict, αφράτα pancakes και ολόφρεσκα κρουασάν, μεγάλη ποικιλία aπό λαχταριστές ομελέτες αλλά και υγιεινά smoothies για ένα πρωινό γεμάτο ενέργεια.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το ξενοδοχείο Academia of Athens κατατάχθηκε στην πρώτη θέση στην κατηγορία παροχών υπηρεσιών F&B από όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου Marriott στην Ελλάδα.

Academia of Athens Ηοtel, Autograph Collection Hotels

An academy for the senses.

Ακαδημίας 38 & Ομήρου

https://academiaofathens.com/

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το ξενοδοχείο Academia of Athens κατατάχθηκε στην πρώτη θέση στην κατηγορία παροχών υπηρεσιών F&B από όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου Marriott στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Μείωσε τα συμπτώματα της αφρικανικής σκόνης, χωρίς αντισταμινικά!

Πάρε τις απαραίτητες προφυλάξεις για να προστατευτείς από την επίδραση της αφρικανκής σκόνης με 4 φυσικούς τρόπους.

24 Απρ 2024

Φύση, ηρεμία και γεύσεις που ταξιδεύουν: Μία "όαση" στα βόρεια προάστια έχει γίνει το αγαπημένο spot των Αθηναίων

Ακόμη και ένας απλός καφές, προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση όταν είσαι "μακριά" από την πόλη.

Περισσότερα από

Life

24 Απρ 2024

Δίαιτα της νηστείας: Χάστε έως 5 κιλά σε 40 ημέρες

Η νηστεία είναι μια καλή ευκαιρία να μειώσουμε το βάρος μας, αλλά και να κάνουμε μια σωστή αποτοξίνωση

24 Απρ 2024

7 στάσεις στην Τρώων, έναν "από τους πιο cool δρόμους του κόσμου"

Το Time Out ξεχωρίζει τη δημοφιλή οδό των Άνω Πετραλώνων και εμείς βρίσκουμε αφορμή να επιστρέψουμε εκεί.

24 Απρ 2024

Από την Καλιφόρνια στον Όλυμπο: Εκπαιδεύοντας νέους στη δράση για το κλίμα και μια πιο ανθεκτική κοινωνία

Για τον Larry Notheis η προστασία του πλανήτη είναι ένα είδος μαραθωνίου, γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια μέσω προγραμμάτων όπως αυτό που προωθεί το California Conservation Corps

24 Απρ 2024

Έχεις άγχος; 6 τροφές που θα σε ηρεμήσουν αμέσως

Αυτές είναι οι 6 τροφές που θα σε απαλλάξουν από το άγχος.

23 Απρ 2024

Δείτε την ημερίδα Women Who Dare "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση"

Δείτε εδώ το βίντεο από την ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

23 Απρ 2024

H ημερίδα του Womantoc "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δήλωσε συμμετοχή στην ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

22 Απρ 2024

Βιβλιοπάρτι στο rooftop του Βrown Acropol

Από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος και τα Brown Hotels, με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και τον Περίπατο Βιβλίου.

21 Απρ 2024

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

21 Απρ 2024

Δίαιτα Cambridge: Η "νόστιμη" δίαιτα των υγρών και το express αδυνάτισμα

Πρόκειται για μία υγρή δίαιτα πολύ χαμηλών θερμίδων που υπόσχεται απώλεια μεγαλύτερη των 4-5 κιλών την εβδομάδα.

20 Απρ 2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.