ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Εάν είσαι στη Σαντορίνη εκείνη την ημέρα θα φας από τα χέρια του Πάνου Ιωαννίδη

Four Hands Dinner: Μια βραδιά γεμάτη μεσογειακές γεύσεις στο Grace Hotel Santorini από τους σεφ Jean-Charles Métayer και Πάνο Ιωαννίδη.

Εάν είσαι στη Σαντορίνη εκείνη την ημέρα θα φας από τα χέρια του Πάνου Ιωαννίδη

Στις 29 Αυγούστου, οι δύο Chef ενώνουν τις δυνάμεις τους στο πολυβραβευμένο εστιατόριο Santoro. Για μια και μόνο βραδιά που συνδυάζει τη μεσογειακή κουζίνα με την υψηλή γαστρονομία, ο Consultant Executive Chef του εστιατορίου Santoro, Jean-Charles Métayer και ο Chef Πάνος Ιωαννίδης δίνουν τα χέρια και δημιουργούν ένα αναπάντεχο και απολαυστικό menu για όσους βρεθούν στο εστιατόριο Santoro του Grace Hotel Santorini, Auberge Resorts Collection. στις 29 Αυγούστου, ώρα 7-11μ.μ.

Η βραδιά παντρεύει διαφορετικά υλικά σε ένα μοναδικό four hands dinner 9 πιάτων με σημείο αναφοράς τη Μεσόγειο. Οι δύο Chef αξιοποιούν τις εμπειρίες τους από τη γαλλική (Jean-Charles Métayer) και την ιταλική (Πάνος Ιωαννίδης) κουζίνα, αντίστοιχα, παρασύροντάς μας σε ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι, με πιάτα όπως: Χτένια Καρπάτσιο σε Ζελέ Ιβίσκου, Σαλάτα από Φινόκιο, Πράσινο Μήλο και Παστουρμά, Φουά Γκρα με Χαβιάρι Vinsanto, σερβιρισμένο με Chutney Nτομάτας Σαντορίνης, αλλά και Αστακός με Εσπεριδοειδή και Τρούφα, Μοσχάρι "À la Ficelle" με Αφρό Τρούφας, Πατάτες και Χρωματιστά Καρότα κ.α.

Εάν είσαι στη Σαντορίνη εκείνη την ημέρα θα φας από τα χέρια του Πάνου Ιωαννίδη
Η βραδιά θα πραγματοποιηθεί στο πολυβραβευμένο εστιατόριο Santoro του Grace Hotel Santorini, Auberge Resorts Collection, γνωστό για τις fine dining εμπειρίες που προσφέρει, παρέχοντας ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο και στο θρυλικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

Με ξεχωριστό ταλέντο και μια επιτυχημένη πορεία σε κουζίνες βραβευμένων εστιατορίων σε Γαλλία, Βρετανία, Ελβετία και Ελλάδα, ο Jean-Charles Métayer έχει επιστρατεύσει το χάρισμα, τις εμπειρίες και τις γνώσεις του στον ρόλο του ως Consultant Executive Chef στο εστιατόριο Santoro του Grace Hotel Santorini, Auberge Resorts Collection. Στο παρελθόν, έχει θητεύσει ως Executive Chef σε προορισμούς υψηλού κύρους και γαστρονομικής σημασίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Με μακρά πορεία στον χώρο της γαστρονομίας, ο Πάνος Ιωαννίδης έχει εντυπωσιάσει, ως Private Chef, επιφανείς προσωπικότητες του διεθνούς και εγχώριου τζετ σετ με τις γαστρονομικές του δημιουργίες. Στο απαιτητικό του κοινό συγκαταλέγονται μέλη βασιλικών οικογενειών και celebrities. Υπήρξε Executive Chef στη βασιλική Πρεσβεία της Δανίας στην Αθήνα για 15 χρόνια και έχει εργαστεί σε σημαντικά ξενοδοχεία 5 αστέρων και εστιατόρια της Ιταλίας.

Η βραδιά θα πραγματοποιηθεί στο πολυβραβευμένο εστιατόριο Santoro του Grace Hotel Santorini, Auberge Resorts Collection, γνωστό για τις fine dining εμπειρίες που προσφέρει, παρέχοντας ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο και στο θρυλικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

Μενού €160 κατ’ άτομο/ Στην τιμή περιλαμβάνονται όλοι οι νόμιμοι φόροι

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Απαιτείται κράτηση θέσης.

Για κρατήσεις επικοινωνείτε με το εστιατόριο Santoro του Grace Hotel Santorini

san.santoro@aubergeresorts.com / tel. +30 2286 021300

Aκολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

Read Next

20 Απρ 2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

19 Απρ 2024

Αυτό το τρόφιμο συνδέεται με την απώλεια βάρους και πιο λεπτή μέση

Μπόνους: Bοηθάει στην μείωση της κατανάλωσης τροφίμων χαμηλά σε θρεπτικά συστατικά

Περισσότερα από

Life

19 Απρ 2024

Η απολαυστική υπερτροφή που σου δίνει ενέργεια

100% αλεσμένο σουσάμι άριστης ποιότητας που εδώ και 100 χρόνια μας θρέφει και μας προσφέρει την ενέργεια που χρειαζόμαστε. Χωρίς υπερβολή!

19 Απρ 2024

Τι θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο

Διεθνείς παρουσίες, σπουδαία σκηνοθετικά ονόματα, σημαντικές συνεργασίες, σύγχρονες επαναγνώσεις της τραγωδίας και κυριαρχία του τραγικού λόγου έναντι του κωμικού εντοπίζονται στο φετινό πρόγραμμα της μεγάλης και μικρής Επιδαύρου.

19 Απρ 2024

Womanity: 54 Ελληνίδες tattoo artists γιορτάζουν τη θηλυκή πλευρά της δερματοστιξίας στην HeartbeatInk Gallery

Η HeartbeatInk Gallery, του σύμπαντος του πρώτου περιοδικού για το tattoo στην Ελλάδα, δίνει το βήμα σε 54 γυναίκες tattoo artists να προβάλουν την τέχνη τους.

19 Απρ 2024

Τα Μαθήματα της Μπλάγκα: Η ταινία της εβδομάδας που ενθουσίασε τους κριτικούς

Βραβείο καλύτερης ταινίας στο Κάρλοβι Βάρι για μια συναρπαστική μελέτη χαρακτήρα και ένα λιτό, μα διεισδυτικό κοινωνικό θρίλερ πικρής κισλοφσκικής οξυδέρκειας.

18 Απρ 2024

Nueces X Easter | Το πιο όμορφο δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Ονειρικά gift boxes με επιλογές από παραδοσιακά εδέσματα του Πάσχα, συνοδευόμενα από τα Nueces signature προϊόντα.

18 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/4

Ένα περιπετειώδες δυστοπικό sc-fi, ένα υποβλητικό arthouse δράμα αλλά και μια νέα ταινία τρόμου προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

18 Απρ 2024

Grand Potato chips: Η απόλυτη εξερεύνηση των γεύσεων στον κόσμο των τσιπς

Ετοιμάσου για ένα εκπληκτικό ταξίδι γευστικών ανακαλύψεων.

17 Απρ 2024

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

17 Απρ 2024

SORITES – "Είναι Μοιραίο"

Οι SORITES μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στο "Μουσικό Κουτί", συστήνονται στο κοινό με το πρώτο τους single

17 Απρ 2024

Villa Sola Cabiati | Μία έπαυλη με ιστορία αιώνων - Το palazzo αριστούργημα στη λίμνη Como

Μια βίλα με βαριά ιστορία και σπουδαία διακόσμηση έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Ναπολέοντας με την σύζυγό του, Ζοζεφίνα.