Ο Θάνος Μικρούτσικος, καθώς συνεχίζει τον αγώνα του ενάντια στον καρκίνο στο νοσοκομείο, έκανε μια ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Facebook προτείνοντας στον κόσμο να κάνει στις φετινές γιορτές ένα διαφορετικό δώρο. Συγκεκριμένα, γράφει:

«Αυτές τις μέρες στο νοσοκομείο χρειάστηκε πολλές φορές να κάνω μετάγγιση αίματος. Το ίδιο και οι άνθρωποι στους διπλανούς θαλάμους. Σκεφτόμουνα αντί για δώρο φέτος να δώσετε αίμα. Για τον Θ.Μ. Για κάποιον που το έχει ανάγκη. Αυτές τις γιορτές σκεφτείτε τους άλλους και γίνετε αιμοδότες».

Δείτε την ανάρτηση:

Μια συναυλία προς τιμή του

Στο μεταξύ, αγαπημένοι δημιουργοί και ερμηνευτές οργανώνουν μια μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στα τραγούδια του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Αποφάσισαν έτσι να στείλουν τις δικές τους ευχές στον συνθέτη νέοι και παλιοί φίλοι του που ερμήνευσαν τα τραγούδια του και τα έκαναν δικά τους. Μια συναυλία για τον δύσκολο αγώνα του, με τη Ρίτα Αντωνοπούλου, τον Χρήστο Θηβαίο, τον Κώστα Θωμαΐδη, τον Γιάννη Κότσιρα, τον Γιώργο Μεράντζα, τον Μανώλη Μητσιά, τον Γιώργο Νταλάρα, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον Μίλτο Πασχαλίδη, τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 στις 8:30 το βράδυ στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης. Αποσπάσματα από τη βιογραφία του Θάνου Μικρούτσικου θα διαβάσει ο Οδυσσέας Ιωάννου. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς έχει αναλάβει ο Θύμιος Παπαδόπουλος. Συμμετέχει 8μελής ορχήστρα.

Info

Η προπώληση αρχίζει την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου. Συμπαραγωγή: Γέφυρα Πολιτισμού 440 – Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τιμές εισιτηρίων: 12 € (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+, πολύτεκνοι). 15 € (Ε΄ Ζώνη). 25 € (Δ΄ Ζώνη). 30 € (Γ΄ Ζώνη). 35 € (Β΄ Ζώνη). 40 € (Α΄ Ζώνη). 50 € (Διακεκριμένη Ζώνη). Eισιτήρια: τηλ. 210 7282333, megaron.gr και σε όλα τα καταστήματα Public.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS