Μια influencer με 1,3 εκ. συνδρομητές στο κανάλι της στο YouTube, όπου ανεβάζει βίντεο με λαϊφστάιλ και οικογενειακά θέματα, η Νίκι Φιλίπι, βρέθηκε τις τελευταίες ώρες στο επίκεντρο της διεθνούς δημοσιότητας για μια απόφαση που θεωρήθηκε από πολλούς εξοργιστική: Όταν ο σκύλος που είχε για 9 χρόνια, και με τον οποίο φωτογραφιζόταν συχνά, δάγκωσε τον γιο της, τον θανάτωσε.

«Ο Μπάουζερ είχε μια επιθετική πλευρά που μέσα στα χρόνια είχε εκδηλωθεί με άσχημο τρόπο… και πρόσφατα δάγκωσε τον Λόγκαν [τον γιο της]» έγραψε σε μια ανάρτηση στο Instagram. «Μετά από πολλές συζητήσεις, αποφασίσαμε ότι είχε έρθει η στιγμή να τον κοιμίσουμε γαλήνια».

«Ειλικρινά, αυτή ήταν μια από τις πιο θλιβερές μέρες της ζωής μου. Είμαι όμως ευγνώμων που είχαμε την ευκαιρία να τον αγκαλιάσουμε και να τον φιλήσουμε ενώ έφευγε...».

«Ειλικρινά, αυτή ήταν μια από τις πιο θλιβερές μέρες της ζωής μου. Είμαι όμως ευγνώμων που είχαμε την ευκαιρία να τον αγκαλιάσουμε και να τον φιλήσουμε ενώ έφευγε...».

Η ανακοίνωσή της προκάλεσε την οργή πολλών από τους followers της. Ανάμεσα στα σχόλια που της έγραψαν ήταν, χαρακτηριστικά: «Ντροπή σου», «Κάποια σκυλιά δεν μπορούν να συνυπάρξουν με παιδιά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν το δικαίωμα να ζουν», «Το πιο αηδιαστικό κομμάτι ήταν η φωτογράφιση πριν από την ευθανασία του σκύλου. Ευτυχώς δηλαδή που είχατε το κουράγιο να ανεβάσετε και content!», «Δεν ξέρω τι με αναστατώνει περισσότερο… το γεγονός ότι σκοτώσατε τον σκύλο σας αντί να τον εκπαιδεύσετε, να του βρείτε ένα καινούριο σπίτι ή να δημιουργήσετε όρια με το μικρό παιδί… ή το γεγονός ότι κραδαίνετε ένα καρότο σαν αυτό για να εξοργίσετε τον κόσμο και μετά το χρησιμοποιείτε για να βγάλετε χρήματα με το βίντεό σας στο YouTube», «Προσεύχομαι να μην ξαναπάρετε ζώο».

«Το πιο αηδιαστικό κομμάτι ήταν η φωτογράφιση πριν από την ευθανασία του σκύλου. Ευτυχώς δηλαδή που είχατε το κουράγιο να ανεβάσετε και content!»

Πώς διαχειριζόμαστε την επιθετικότητα των ζώων, σύμφωνα με μια ειδικό; Η Λιβ Χέιγκεν, ειδικός στη συμπεριφορά των ζώων στο καταφύγιο της Animal Humane Society, σχολίασε στο Insider.com πως όταν μιλάμε για την επιθετικότητα ενός σκύλου, πρέπει να δούμε τι την πυροδοτεί και να αποφασίσουμε αν μπορούμε να διαχειριστούμε τα συγκεκριμένα ερεθίσματα και την ανταπόκριση του σκύλου σε αυτά. «Αν έχετε έναν επιθετικό σκύλο, υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό» πρόσθεσε, καταλήγοντας ωστόσο πως δεν μπορούσε να αποφανθεί σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Δείτε τη YouTuber και τον σύντροφό τους να ανακοινώνουν την είδηση σε ένα βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS