ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Διάσημες γυναίκες που απέκτησαν παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας

Η μητρότητα είναι ιερή και η κατάκτησή της για κάποιες όχι ιδιαίτερα εύκολη.

Ήταν αναμφισβήτητα μία ξαφνική αλλά πολύ ευχάριστη είδηση, η ανακοίνωση της Ναόμι Κάμπελ ότι έγινε για πρώτη φορά μητέρα. Ο θρύλος της πασαρέλας, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα πατουσάκια του μωρού της καλωσορίζοντας το στον κόσμο: "Μία μικρή ευλογία με επέλεξε για να γίνω η μαμά της. Νιώθω τεράστια τιμή να έχω αυτή την ψυχούλα στη ζωή μου. Δεν υπάρχουν λόγια για το δέσιμο που θα μοιραστώ μαζί σου άγγελέ μου. Καμία αγάπη δεν είναι μεγαλύτερη".

"Μία μικρή ευλογία με επέλεξε για να γίνω η μαμά της. Νιώθω τεράστια τιμή να έχω αυτή την ψυχούλα στη ζωή μου. Δεν υπάρχουν λόγια για το δέσιμο που θα μοιραστώ μαζί σου άγγελέ μου. Καμία αγάπη δεν είναι μεγαλύτερη".

Οι ευχές από διάσημους και μη, φίλους έπεσαν "βροχή" ενώ σύσσωμος ο κόσμος της μόδας δήλωσε ενθουσιασμένος. Ανάμεσα σε αυτούς και η μαμά της Ναόμι η οποία δήλωσε τρισευτυχισμένη που έγινε γιαγιά, κάτι που περίμενε εδώ και πολύ καιρό.

Μετά την ανακοίνωση, έγινε γνωστή και η λεπτομέρεια για το πώς ήρθε στον κόσμο η κόρη της Ναόμι, η οποία γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας. Μάλιστα το μοντέλο δήλωσε ότι θα την μεγαλώσει μαζί με τον αμερικανό σύντροφό της, για τον οποίο δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα, μιας και αποφεύγει να μιλάει για εκείνον.

Η 51χρονη καλλονή είχε κατά καιρούς μιλήσει για την επιθυμία της να γίνει μητέρα, αλλά ότι περίμενε την κατάλληλη στιγμή, η οποία τελικά ήρθε. Είναι μία από τις πολλές διάσημες γυναίκες, οι οποίες επέλεξαν να αποκτήσουν παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας. Και ενώ τα πρώτα χρόνια ήταν ταμπού, πλέον, οι γυναίκες νιώθουν ελεύθερες να δηλώσουν και να υπερασπιστούν αυτή τους την επιλογή, για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους.

Και ενώ τα πρώτα χρόνια ήταν ταμπού, πλέον, οι γυναίκες νιώθουν ελεύθερες να δηλώσουν και να υπερασπιστούν αυτή τους την επιλογή, για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους.

Παρακάτω έχουμε μία λίστα με όλες εκείνες τις διάσημες κυρίες που απέκτησαν παιδιά με τον ίδιο τρόπο με τη Ναόμι.

Τάιρα Μπανκς

Το διάσημο πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια, μίλησε τον Σεπτέμβριο του 2015 για τα θέματα γονιμότητας που αντιμετώπιζε ενώ αποκάλυψε ότι είχε κάνει εξωσωματικές. Τον Ιανουάριο του 2016, ανακοίνωσε την γέννησε του "αγόρι-θαύμα" το οποίο απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας. Το μεγαλώνει μαζί με τον σύντροφό της Έρικ Άσλα.

Ελίζαμπεθ Μπανκς

Η διάσημη ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο αγοράκια, μέσω παρένθετης μητέρας. Όπως είχε αποκαλύψει, ενώ πάντα ήθελε να "κουβαλήσει" το παιδί της, τα λόγια πολλών μαμάδων την είχαν καθησυχάσει. "Οι περισσότερες μου είπαν ότι από τη στιγμή που γεννήθηκε το παιδί τους, ξέχασαν εντελώς την περίοδο της εγκυμοσύνης. Αυτό μου έδωσε δύναμη", είχε πει. Η Μπανκς απέκτησε δύο γιους μέσω παρένθετης μητέρ

Λούσι Λιου

Η ηθοποιός που έγινε παγκοσμίως γνωστή ως ένας από τους "Αγγέλους του Τσάρλι" απέκτησε ως single μητέρα, τον Ρόκγουελ Λόιντ Λιου, τον Αύγουστο του 2015. Αρχικά δήλωσε ότι υπήρχε νέος άντρας στη ζωή της κάνοντας πολλούς να υποθέσουν ότι είχε κάποια νέα σχέση. Τελικά έγινε μητέρα μέσω παρένθετης, και έκτοτε, όπως έχει δηλώσει, ζει το απόλυτο όνειρο.

Έλεν Πομπέο

Η πρωταγωνίστρια του "Grey’s Anatomy" γέννησε την κόρη της Στέλα το 1009. Το 2014 ανακοίνωσε μέσω Instagram τη γέννηση της δεύτερης κόρης της, Σιένα Μέι. Όπως η ίδια δήλωσε αργότερα, καλεσμένη στην εκπομπή του Τζίμι Κίμμελ, ήθελε να κρατήσει τη γέννηση της δεύτερης κόρης της μέσω παρένθετης μητέρας, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ για τη γυναίκα που γέννησε το παιδί της είπε: "Είναι υπέροχο το γεγονός ότι μία γυναίκα μπορεί να κυοφορήσει ένα παιδί για λογαριασμό μιας άλλης. Θα της είμαι για πάντα ευγνώμων". H ηθοποιός απέκτησε ακόμη μία κόρη, και αυτή μέσω παρένθετης.

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Η διάσημη ηθοποιός, σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας, απέκτησε το πρώτο της παιδί, το 2002, μαζί με τον επίσης ηθοποιό Μάθιου Μπρόντερικ. Έκτοτε, και ενώ ήθελαν πολύ να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, δεν τα κατάφεραν. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο κατέφυγαν στη λύση της παρένθετης μητέρας, αποκτώντας τις δίδυμες, Ταμπίθα και Μάριον το 2009.

Νικόλ Κίντμαν

Έχοντας ήδη βιώσει τη μητρότητα με τα δύο υιοθετημένα της παιδιά, Κόνορ και Ιζαμπέλα, από τον γάμο της με τον Τομ Κρουζ, η Νικόλ Κίντμαν απέκτησε ακόμη ένα παιδί με τον δεύτερο σύζυγό της Κιθ Ούρμπαν, το 2008. Δύο χρόνια αργότερα, το διάσημο ζευγάρι εξέπληξε τους πάντες με την ανακοίνωση της γέννησης της δεύτερης κόρης τους, αυτή τη φορά μέσω παρένθετης μητέρας.

Κιμ Καρντάσιαν

Η ριάλιτι σταρ με την αμύθητη περιουσία και τους εκατομμύρια followers στο Instagram, μπορεί να ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον διάσημο μουσικό Κάνιε Γουέστ, αλλά όπως διευκρίνισαν τα παιδιά τους παραμένουν η προτεραιότητά τους. Η Κιμ λοιπόν, γέννησε τα δύο πρώτα της παιδιά, τη Νορθ και τον Σεντ, ενώ η Σικάγο και ο Ψαλμ, ήρθαν στον κόσμο μέσω παρένθετης.

Κεντρική φωτογραφία: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

19 Απρ 2024

Τι θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο

Διεθνείς παρουσίες, σπουδαία σκηνοθετικά ονόματα, σημαντικές συνεργασίες, σύγχρονες επαναγνώσεις της τραγωδίας και κυριαρχία του τραγικού λόγου έναντι του κωμικού εντοπίζονται στο φετινό πρόγραμμα της μεγάλης και μικρής Επιδαύρου.

19 Απρ 2024

Womanity: 54 Ελληνίδες tattoo artists γιορτάζουν τη θηλυκή πλευρά της δερματοστιξίας στην HeartbeatInk Gallery

Η HeartbeatInk Gallery, του σύμπαντος του πρώτου περιοδικού για το tattoo στην Ελλάδα, δίνει το βήμα σε 54 γυναίκες tattoo artists να προβάλουν την τέχνη τους.

Περισσότερα από

Life

19 Απρ 2024

Τα Μαθήματα της Μπλάγκα: Η ταινία της εβδομάδας που ενθουσίασε τους κριτικούς

Βραβείο καλύτερης ταινίας στο Κάρλοβι Βάρι για μια συναρπαστική μελέτη χαρακτήρα και ένα λιτό, μα διεισδυτικό κοινωνικό θρίλερ πικρής κισλοφσκικής οξυδέρκειας.

18 Απρ 2024

Nueces X Easter | Το πιο όμορφο δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Ονειρικά gift boxes με επιλογές από παραδοσιακά εδέσματα του Πάσχα, συνοδευόμενα από τα Nueces signature προϊόντα.

18 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/4

Ένα περιπετειώδες δυστοπικό sc-fi, ένα υποβλητικό arthouse δράμα αλλά και μια νέα ταινία τρόμου προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

18 Απρ 2024

Grand Potato chips: Η απόλυτη εξερεύνηση των γεύσεων στον κόσμο των τσιπς

Ετοιμάσου για ένα εκπληκτικό ταξίδι γευστικών ανακαλύψεων.

17 Απρ 2024

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

17 Απρ 2024

SORITES – "Είναι Μοιραίο"

Οι SORITES μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στο "Μουσικό Κουτί", συστήνονται στο κοινό με το πρώτο τους single

17 Απρ 2024

Villa Sola Cabiati | Μία έπαυλη με ιστορία αιώνων - Το palazzo αριστούργημα στη λίμνη Como

Μια βίλα με βαριά ιστορία και σπουδαία διακόσμηση έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Ναπολέοντας με την σύζυγό του, Ζοζεφίνα.

17 Απρ 2024

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.

16 Απρ 2024

Monobloc Chair: Η δικαίωση της πλαστικής καρέκλας από τους New York Times

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί σε πανηγύρια, σουβλατζίδικα και παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times.

16 Απρ 2024

MALLORY: Το πολυαγαπημένο ελληνικό fashion brand Mallory The Label γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας συλλογήςj

Το brand MALLORY THE LABEL αποκάλυψε τη νέα S/S ’24 συλλογή "NOMAS" στο απόλυτο fashion party της σεζόν.