Το εμβληματικό «Γιούγκερμαν», το σπουδαίο μυθιστόρημα που θεωρείται το πλέον εντελές και συναρπαστικό του Μ. Καραγάτση, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου και διασκευή Στρατή Πασχάλη, μετά από 2 χρόνια επιτυχίας και 70.000 θεατές επιστρέφει στην on demand πλατφόρμα του θεάτρου Πορεία.

Πλέον ο θεατής θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον Γιάννη Στάνκογλου και ένα θίασο 20 πρωταγωνιστών, σε μία σαγηνευτική παράσταση που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό.

Η ζωή και η μεγάλη πορεία του γοητευτικού και πανέξυπνου Φιλανδού Βασίλη Κάρλοβιτς Σωρίνεν, κόμη φὸν Ρόττενπουργκ τσοὺ Γιούγκερμαν που έφτασε μία νύχτα στον Πειραιά για να ανακαλύψει μέσα στα χρόνια την μαγεία της ελληνικής ψυχής και την αστείρευτη δύναμη της αγάπης έχει συγκλονίσει τους αναγνώστες εδώ και δεκαετίες, ενώ έχει μεταφερθεί ήδη δύο φορές στη μικρή οθόνη,

Προαγορά εισιτηρίων: από 10/2/21 έως 14/3/21

Διαθέσιμο για προβολή: από 21/2 00:01 έως 15/3 23:59

*H προβολή της παράσταση διαθέτει δυνατότητα επιλογής υποτίτλων στα ελληνικά ή τα αγγλικά.

*Μετά την έναρξη της προβολής η παράσταση παραμένει διαθέσιμη για 24 ώρες και μέχρι το χρονικό όριο που έχει οριστεί για την ενοικίασή της.

* Στην προβολή της παράστασης θα παίζουν οι ηθοποιοί:

Γιάννης Στάνκογλου, Χρήστος Μαλάκης, Ζέτα Μακρυπούλια, Θάλεια Σταματέλου, Γιάννης Σοφολόγης, Πολύδωρος Βογιατζής, Χάρης Εμμανουήλ, Γιάννης Νταλιάνης, Δανάη Σαριδάκη, Καίτη Μανωλιδάκη, Λήδα Μανιατάκου, Δημήτρης Μπίτος, Νίκος Καλαμό, Αλκιβιάδης Μαγγόνας, Μπίλιω Μαρνέλη, Κορίνα Κόκκαλη, Ανδρέας Νάτσιος, Ελένη Χαλαστάνη. Ζωντανά παίζει μουσική η Λένα Χατζηγρηγορίου

Μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας εδώ

Δείτε ένα σύντομο ντοκιμαντέρ για την προετοιμασία της παράστασης Γιούγκερμαν:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS