ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Δεν είναι όλα τα νερά το ίδιο. Γι’ αυτό και εγώ ξεχώρισα ένα συγκεκριμένο 

Υπάρχει ένα νερό που συνδυάζει μοναδικά γεύση, απόλαυση και υγιεινά οφέλη. Αλήθεια!

Δεν είναι όλα τα νερά το ίδιο. Γι’ αυτό και εγώ ξεχώρισα ένα συγκεκριμένο 

Μια γουλιά αληθινά αναζωογονητική, που μεταμορφώνεται σε κύμα δροσιάς, διεγείροντας ευχάριστα τους γευστικούς κάλυκες και ξεδιψώντας αληθινά τον οργανισμό μας. Έτσι θα μπορούσε να περιγραφεί η εμπειρία της δοκιμής των μεταλλικών νερών AQUA Carpatica, που συνδυάζουν εξαιρετικά γεύση, απόλαυση και υγιεινά οφέλη. Που κρύβουν τα πολύτιμα στοιχεία και όλη την ομορφιά από τις δύο πιο αγνές, φυσικές πηγές του πλανήτη, στα Καρπάθια Όρη.

Αυτή η μαγευτική οροσειρά, που αγκαλιάζει την Τρανσυλβανία καλύπτοντας 120.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, παραμένει ανέγγιχτη από οποιαδήποτε ανθρώπινη δραστηριότητα. Μέσα στην αρχέγονη γη της, καλά κρυμμένες σε δάση από έλατα και ερθυρελάτες βρίσκονται οι πηγές από τις οποίες αναβλύζει το πιο αγνό νερό της φύσης, AQUA Carpatica.

Δεν είναι όλα τα νερά το ίδιο. Γι’ αυτό και εγώ ξεχώρισα ένα συγκεκριμένο 
Τα μεταλλικά νερά AQUA Carpatica συνδυάζουν εξαιρετικά γεύση, απόλαυση και υγιεινά οφέλη. Κρύβουν τα πολύτιμα στοιχεία και όλη την ομορφιά από τις δύο πιο αγνές, φυσικές πηγές του πλανήτη, στα Καρπάθια Όρη.

Από ιστορικές, προστατευόμενες πηγές

Είναι χαρακτηριστικό ότι το 1817 ο αυτοκράτορας Φραγκίσκος Ιωσήφ ο Α’ της Αυστρίας έγραφε για το νερό της περιοχής Μπουκοβίνα, όπου βρίσκονται αυτά τα αμόλυντα υδροφόρα κοιτάσματα: «Είναι μια πηγή που περιέχει οξείδιο σιδήρου με θεραπευτικές ιδιότητες. [...] Είναι η καλύτερη πηγή μεταλλικού νερού στην περιοχή».

Τα μεταλλικά νερά AQUA Carpatica περιλαμβάνουν το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica, για όσους δεν προτιμούν το ανθρακούχο νερό. Και τα δύο προέρχονται από προστατευόμενες πηγές των Καρπαθίων και εμφιαλώνονται με σεβασμό προς το περιβάλλον. Το πρώτο είναι φυσικά και όχι τεχνητά αεριούχο, χάρη στα αρχαία, μη ενεργά πλέον ηφαίστεια που κρύβει η οροσειρά της Τρανσυλβανίας: Κάτω από την επιφάνεια της γης, το νερό αναμειγνύεται με φυσικό διοξείδιο του άνθρακα, το οποίο τού δίνει τις μοναδικές φυσαλίδες του.

Τα χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν

Το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica είναι:

-Φυσικά ανθρακούχο, από την πηγή.

-Χωρίς νιτρικά και χημικούς ρύπους, εξαιρετικό για έγκυες και λάτρεις ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

-Φυσικά πτωχό σε νάτριο, συνιστάται σε όσους έχουν υψηλή αρτηριακή πίεση και, γενικά, ακολουθούν διατροφή πτωχή σε νάτριο (αλάτι).

-Φυσικά πλούσιο σε ηλεκτρολύτες για τη βελτίωση της ενυδάτωσης, ιδανικό για έναν δραστήριο τρόπο ζωής.

-Φυσικά πλούσιο σε διττανθρακικά, που ενεργοποιούν την πέψη και το μεταβολισμό.

-Πλούσιο σε ασβέστιο και μαγνήσιο, καλύπτοντας το 41% και το 28% (ανά λίτρο) αντίστοιχα, των ημερησίων αναγκών ενός ενήλικα.

-Με απαλή και αναζωογονητική γεύση (χωρίς πικρή, αλμυρή ή ξινή επίγευση).

Το ΑQUA Carpatica, χωρίς νιτρικά και χημικούς ρύπους, είναι εξαιρετικό για έγκυες και λάτρεις ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica είναι:

-Σχεδόν χωρίς νιτρικά.

-Φυσικά πτωχό σε νάτριο.

-Φυσικά αλκαλικό, βοηθώντας στην πέψη και το μεταβολισμό.

-Με χαμηλή περιεκτικότητα σε μεταλλικά άλατα, ιδανικό για παρασκευή βρεφικών τροφών.

-Φυσικά πλούσιο σε ηλεκτρολύτες.

-Με απαλή, καθαρή γεύση (χωρίς επίγευση).

Και τα δύο συσκευάζονται σε φιάλες PET χωρίς Δισφαινόλη - Α (ΒPA free), 100% ανακυκλώσιμες

Γιατί φυσικώς και όχι τεχνητά ανθρακούχο νερό («σοδόνερο»);

Επειδή πρώτον, τα τεχνητά ανθρακούχα νερά δεν περιέχουν φυσικούς ηλεκτρολύτες. Δεύτερον, η τεχνητή προσθήκη διοξειδίου του άνθρακα μπορεί να δημιουργήσει ένα όξινο περιβάλλον στο πεπτικό σύστημα, που ενδέχεται να οδηγήσει σε έλκος, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, υπέρταση και άλλες δυσάρεστες καταστάσεις. Τρίτον, το τεχνητά ανθρακούχο νερό κάποιες φορές έχει πικρή, μεταλλική ή ξινή επίγευση.

Φυσικά πλούσια σε ηλεκτρολύτες, τα AQUA Carpatica βελτιώνουν την ενδυάτωση και είναι ιδανικά για έναν δραστήριο τρόπο ζωής.

Τι είναι τα νιτρικά;

Πρόκειται για τοξικές μολυσματικές ουσίες, που χρησιμοποιούνται ως χημικά λιπάσματα στην εντατική γεωργία. Άγευστα, άχρωμα και άοσμα, απορροφώνται εν μέρει από τις ρίζες των φυτών, αλλά η υπερβολική χρήση τους μολύνει τους υπόγειους υδροφόρους ορίζοντες και ίχνη τους καταλήγουν στο νερό που πίνουμε.

Τα νιτρικά είναι ισχυρά οξειδωτικά, βλαβερά για τον άνθρωπο. Έρευνες αποδεικνύουν ότι έχουν αρνητικές συνέπειες στην υγεία, και βραχυχρόνιες και μακροχρόνιες. Μάλιστα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα για τις εγκύους και τα μωρά. Τα υψηλά επίπεδά τους στην εγκυμοσύνη έχουν συνδεθεί από τους ειδικούς με προβλήματα στα νεογέννητα, όπως το σύνδρομο κυάνωσης των βρεφών, οι σχιστίες (π.χ. λαγόχειλο), τα προβλήματα στο νευρικό σωλήνα (νωτιαίο μυελό) και η δυσπλασία των άκρων (δυσμελία). Τα μωρά, ειδικά κάτω των έξι μηνών, μπορεί να αρρωστήσουν σοβαρά εάν εκτεθούν σε υψηλά επίπεδα νιτρικών.

Από την άλλη, τα μεταλλικά νερά AQUA Carpatica είναι κατάλληλα για έγκυες, μωρά, θηλάζουσες και όποιον επιθυμεί έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Σε μια εποχή που το περιβάλλον έχει επιβαρυνθεί σημαντικά από την ανθρώπινη δραστηριότητα και όλο και περισσότεροι διεκδικούμε την προστασία του, και την προστασία της υγείας μας, αναδεικνύονται η καλύτερη επιλογή, αντιπροτείνοντας την αγνότητα της φύσης.

Περισσότερες πληροφορίες για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica και το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica: www.aquacarpatica.gr

Δείτε μια μαγευτική ξενάγηση στα Καρπάθια Όρη από το AQUA Carpatica:

Μάθετε περισσότερα για τα νιτρικά:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

24 Απρ 2024

Από την Καλιφόρνια στον Όλυμπο: Εκπαιδεύοντας νέους στη δράση για το κλίμα και μια πιο ανθεκτική κοινωνία

Για τον Larry Notheis η προστασία του πλανήτη είναι ένα είδος μαραθωνίου, γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια μέσω προγραμμάτων όπως αυτό που προωθεί το California Conservation Corps

24 Απρ 2024

Έχεις άγχος; 6 τροφές που θα σε ηρεμήσουν αμέσως

Αυτές είναι οι 6 τροφές που θα σε απαλλάξουν από το άγχος.

Περισσότερα από

Life

23 Απρ 2024

Δείτε την ημερίδα Women Who Dare "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση"

Δείτε εδώ το βίντεο από την ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

23 Απρ 2024

H ημερίδα του Womantoc "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δήλωσε συμμετοχή στην ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

22 Απρ 2024

Βιβλιοπάρτι στο rooftop του Βrown Acropol

Από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος και τα Brown Hotels, με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και τον Περίπατο Βιβλίου.

21 Απρ 2024

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

21 Απρ 2024

Δίαιτα Cambridge: Η "νόστιμη" δίαιτα των υγρών και το express αδυνάτισμα

Πρόκειται για μία υγρή δίαιτα πολύ χαμηλών θερμίδων που υπόσχεται απώλεια μεγαλύτερη των 4-5 κιλών την εβδομάδα.

20 Απρ 2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

19 Απρ 2024

Αυτό το τρόφιμο συνδέεται με την απώλεια βάρους και πιο λεπτή μέση

Μπόνους: Bοηθάει στην μείωση της κατανάλωσης τροφίμων χαμηλά σε θρεπτικά συστατικά

19 Απρ 2024

Η απολαυστική υπερτροφή που σου δίνει ενέργεια

100% αλεσμένο σουσάμι άριστης ποιότητας που εδώ και 100 χρόνια μας θρέφει και μας προσφέρει την ενέργεια που χρειαζόμαστε. Χωρίς υπερβολή!

19 Απρ 2024

Τι θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο

Διεθνείς παρουσίες, σπουδαία σκηνοθετικά ονόματα, σημαντικές συνεργασίες, σύγχρονες επαναγνώσεις της τραγωδίας και κυριαρχία του τραγικού λόγου έναντι του κωμικού εντοπίζονται στο φετινό πρόγραμμα της μεγάλης και μικρής Επιδαύρου.