Βρισκόμαστε σε μια εποχή που η αυτοσυντήρηση ή η συντήρηση της οικογένειάς μας είναι πολύ δύσκολη. Όταν λοιπόν βρίσκεσαι σε μια δυσμενή οικονομική κατάσταση που τα καθημερινά έξοδα τρέχουν, είναι πιθανό να αφήσεις τη συντήρηση του αυτοκινήτου σου σε δεύτερη μοίρα, ρισκάροντας την ασφάλειά σου.

 

Tο insurancemarket.gr, ενδιαφέρεται για την ασφάλεια όλων και στοχεύει στο να κυκλοφορούν όσα περισσότερα αυτοκίνητα γίνεται στο δρόμο με ασφάλεια. Γι’ αυτό, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, δημιούργησε τη δράση Car4Love, μια κίνηση γεμάτη αγάπη που δημιουργήθηκε με σκοπό να ελαφρύνει ανθρώπους που έχουν παραλείψει τη συντήρηση του αυτοκινήτου τους λόγω οικονομικών δυσκολιών.

 

Το να παλεύουν άνθρωποι ή και ολόκληρες οικογένειες καθημερινά για να τα βγάλουν πέρα είναι από μόνο του πολύ δύσκολο. Πόσο μάλλον αν πρόκειται για γονείς ή για ανθρώπους που το αυτοκίνητο είναι ζωτικής σημασίας και καθημερινής ανάγκης όμως δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να το συντηρήσουν. Τι γίνεται όταν η επισκευή και η συντήρηση σημαντικών σημείων του αυτοκινήτου μπαίνει σε δεύτερη μοίρα; Καταλήγεις είτε να μην το χρησιμοποιείς καθόλου ή να το χρησιμοποιείς με κίνδυνο την ασφάλεια τη δική σου ή των αγαπημένων σου ανθρώπων.

 

Μέσω του Car4Love, η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα σε άτομα με σοβαρά βιοποριστικά προβλήματα ή προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι ή άλλα άτομα από το στενό συγγενικό τους περιβάλλον, να κερδίσουν έως 2.000€ σε επισκευές για το αυτοκίνητό τους.

Οι επισκευές αυτές, που θα γίνονται σε συνεργαζόμενα συνεργεία κατόπιν συνεννόησης, μπορεί να σχετίζονται με:

 

  • χαλασμένα φρένα,
  • φθαρμένα ελαστικά,
  • σπασμένα φανάρια & καθρέφτες,
  • πρόβλημα στις ζώνες ασφαλείας
  • οτιδήποτε άλλο χρειάζεται ένα αυτοκίνητό προκειμένου να καταστεί ασφαλές για κυκλοφορία.

 

Ποια είναι η διαδικασία συμμετοχής;

 

Εάν σε ενδιαφέρει η εν λόγω ενέργεια, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τη φόρμα ενδιαφέροντος όπου και θα αναφέρεις τους λόγους που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη (π.χ. ανεργία, θέματα υγείας, ανύπαντρος γονέας κτλ).

 

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι για να λάβεις συμμετοχή στη δράση Car4Love, δε χρειάζεται να αγοράσεις καμία υπηρεσία από το insurancemarket.gr, ούτε καν να πάρεις προσφορές. Στόχος της εταιρείας είναι να φροντίσει, ώστε περισσότερα οχήματα να κινούνται στο δρόμο με ασφάλεια.

 

Επισκέψου τη σελίδα του Car4Love για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και τις προϋποθέσεις συμμετοχής.

 

Η ασφάλεια είναι δικαίωμά σου. Μην την αγνοείς. Δήλωσε συμμετοχή στο Car4Love και φρόντισε το αυτοκίνητό σου, εσένα και τους ανθρώπους που αγαπάς.