Οι Γαλλίδες πάντα κερδίζουν τις εντυπώσεις και η Barbara Pravi δεν αποτέλεσε εξαίρεση σ' αυτόν τον κανόνα στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Η 28χρονη τραγουδίστρια που εκπροσώπησε φέτος την Γαλλία στον ευρωπαικό διαγωνισμό με το τραγούδι 'Voila' ήταν το φαβορί στα στοιχήματα και μπορεί τελικά να μην κέρδισε 12 points αλλά κέρδισε τους eurofans.

Η 28χρονη τραγουδίστρια που εκπροσώπησε φέτος την Γαλλία στον ευρωπαικό διαγωνισμό με το τραγούδι 'Voila' ήταν το φαβορί στα στοιχήματα και μπορεί τελικά να μην κέρδισε 12 points αλλά κέρδισε τους eurofans.

Ποια είναι η Barbara Pravi

Η Barbara γεννήθηκε σε οικογένεια μουσικών από μητέρα ιρανικής καταγωγής και πατέρα Σέρβο. Το πραγματικό της επίθετο είναι Pievic αλλά καλλιτεχνικά υιοθέτησε το σέρβικο Pravi -που σημαίνει αυθεντικός- για να τιμήσει την καταγωγή του παππού της. Όπως έχει δηλώσει "νιώθω δεμένη με πολλά πράγματα. Νιώθω Σέρβα γιατί είμαι ερωτευμένη με τον παππού μου. Είμαι ερωτευμένη με την ιστορία της οικογένειάς μου. Νιώθω Ιρανή γιατί αγαπώ την ποίηση, ιρανική ποίηση. Αλλά νιώθω και αγγλίδα γιατί μιλώ αγγλικά. Αγαπώ την Ιταλία, αγαπώ την Ισπανία. Νιώθω τα πάντα”.

Διαβάστε περισσότερα στο Madame Figaro 

Kεντρική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS