Το τραγούδι της "INSANE" κυκλοφόρησε πριν από μερικές εβδομάδες από τη Minos EMI/Universal και ήδη εμφανίζεται σε μερικές από τις δημοφιλέστερες παγκόσμιες λίστες στο Spotify, στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Μεξικό, τη Νορβηγία και την Αυστρία.

Αν και μόλις 18 ετών, η Barbara Argyrou έχει απασχολήσει με το ταλέντο της τα εγχώρια και διεθνή media. Μετά τη συμμετοχή της στο talent show Junior Music Stars σε ηλικία 13 ετών και πριν δύο χρόνια στο Final 4, το περσινό καλοκαίρι έφτασε μέχρι το "America’s Got Talent" όπου εντυπωσίασε τους τέσσερις κριτές (Simon Cowell, Sofia Vergara, Heidi Klum και Howie Mandel) και πέρασε στην επόμενη φάση με τρία "ναι". Λόγω της πανδημίας δεν μπόρεσε να επιστρέψει στην Αμερική για την δεύτερη φάση του διαγωνισμού, όμως κάτι μας λέει ότι δεν χρειάζεται άλλο ένα talent show για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της στο χώρο της μουσικής. 

Λόγω της πανδημίας δεν μπόρεσε να επιστρέψει στην Αμερική για την δεύτερη φάση του διαγωνισμού, όμως κάτι μας λέει ότι δεν χρειάζεται άλλο ένα talent show για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της στο χώρο της μουσικής. 

Πώς ξεκίνησε η σχέση σου με τη μουσική; 

Η σχέση μου με την μουσική ξεκίνησε στην ηλικία των τεσσάρων ετών που πρωτοείδα την Eurovision και αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω το πόσο πολύ μεγάλη αγάπη και πάθος έχω για την μουσική. Τέρμα αποφασισμένη θεωρώ ότι ένιωσα στην ηλικία των 13 ετών όταν πήρα την απόφαση να λάβω συμμετοχή στο παιδικό talent show Junior Music Stars.

Διαβάστε περισσότερα στο Madame Figaro 

Κεντρική φωτογραφία: Panos Giannakopoulos

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS