ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Aυτές είναι οι συσκευές στις οποίες θα σταματήσει να λειτουργεί το WhatsApp

H εταιρεία συστήνει στους χρήστες που έχουν ακόμα τις συγκεκριμένες συσκευές να προμηθευτούν καινούργιες μέχρι το τέλος του έτους.

Aυτές είναι οι συσκευές στις οποίες θα σταματήσει να λειτουργεί το WhatsApp

Το WhatsApp σύντομα δεν θα λειτουργεί σε παλιές συσκευές κινητών, εφόσον αυτό θα εμπόδιζε την ανάπτυξή του.

Έτσι, όλα τα κινητά BlackBerry, καθώς και μερικά Nokia και Android, θα πάψουν να υποστηρίζονται από τη συγκεκριμένη εφαρμογή ως το τέλος του έτους, όπως η εταιρεία ανακοίνωσε.

«Παρόλο που αυτές οι συσκευές έχουν αποτελέσει σημαντικό κομμάτι της ιστορίας μας, δεν προσφέρουν τις δυνατότητες που χρειαζόμαστε προκειμένου να επεκτείνουμε τις λειτουργίες του WhatsApp στο μέλλον», έγραψε η εταιρεία στο blog της, δίνοντας την εντύπωση ότι η εφαρμογή από εδώ και στο εξής θα λανσάρεται σε μια αρκετά διαφορετική αγορά.

Όλες οι συσκευές κινητών Blackberry, λοιπόν, θα αποκλειστούν από τη χρήση WhatsApp σύμφωνα με τη συγκεκριμένη απόφαση, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που «τρέχουν» το σχετικά καινούριο λογισμικό Blackberry 10. Επίσης, θα αποκλειστούν τα Nokia S40 και Nokia Symbian S60, καθώς και κάθε κινητό που «τρέχει» Android 2,1 ή 2,2 ή Windows Phone 7,1.

Η BlackBerry πούλησε 7 εκατομμύρια συσκευές μόνο το 2014, κάτι που σημαίνει ότι δεκάδες εκατομμύρια κινητά θα επηρεαστούν από τη συγκεκριμένη απόφαση.

Η WhatsApp αναφέρει ότι οι χρήστες που έχουν ακόμα παλιές συσκευές θα πρέπει να προμηθευτούν πιο σύγχρονες ως το τέλος του έτους.

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση για εμάς, αλλά και η πιο σωστή, προκειμένου να δώσουμε τη δυνατότητα να επικοινωνεί κανείς καλύτερα με τους φίλους, την οικογένεια και τους αγαπημένους του, μέσω του WhatsApp», εξηγεί η εταιρεία. «Αν, λοιπόν, χρησιμοποιείτε κάποια από τις συσκευές που επηρεάζονται από την αλλαγή, σας συστήνουμε να τις αναβαθμίσετε και να αποκτήσετε ένα πιο καινούριο Android, iPhone ή Windows Phone κινητό μέσα στη χρονιά».

Τέλος, η εταιρεία τόνισε ότι έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση στο πλαίσιο των σχεδίων της να προσθέσει περισσότερα εργαλεία ασφαλείας και καινούριες λειτουργίες για τους χρήστες.

Read Next

19 Απρ 2024

Η πανέμορφη Αθηναία που ερωτεύτηκε ο Λόρδος Βύρων: "Ζωή μου, σ’ αγαπώ!"

Το άγνωστο ειδύλλιο που ενέπνευσε το διάσημο ποίημα του λογοτέχνη "Η κόρη των Αθηνών". Ο Λόρδος Βύρων απεβίωσε 19 Απριλίου 1824.

18 Απρ 2024

Λίζερλ Αϊνστάιν: Το "κρυφό" παιδί του Άλμπερτ Αϊνστάιν που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς μετά τη γέννηση

Σχεδόν 25 χρόνια μετά τον θάνατο του Γερμανού νομπελίστα (που πέθανε 18 Απριλίου 1955) αποκαλύφθηκε η ύπαρξη τρίτου παιδιού στην ζωή του.

Περισσότερα από

Stories

17 Απρ 2024

57 χρόνια πριν: Οι Rolling Stones στην Αθήνα τον Απρίλη του 1967

Τέσσερις ημέρες πριν από το πραξικόπημα των Συνταγματαρχών, οι Rolling Stones άνοιγαν τον χορό των ροκ συναυλιών στην Ελλάδα. Η συναυλία τους στο γήπεδο του ΠΑΟ άρχισε κανονικά, αλλά δεν τελείωσε ποτέ.

17 Απρ 2024

Δημήτρης Μητροπάνος: Γνώρισε τον εξόριστο πατέρα του όταν ήταν 29 χρόνων. Οι αποβολές από τα σχολεία και η πατρική σχέση με τον Ζαμπέτα

Ήταν17 Απριλίου όταν ο Δημήτρης Μητροπάνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 64 ετών.

17 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

16 Απρ 2024

Η Δούκισσα Νομικού 17 χρόνια πριν: Όταν η όμορφη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ κέρδιζε το στέμμα

Τότε ήταν ένα γλυκό κοριτσάκι, φοιτήτρια ακόμα στην ΑΣΟΕΕ. Με δυσκολία κοιτούσε την κάμερα.

16 Απρ 2024

Τσάρλι Τσάπλιν:"Δεν είμαι ακριβώς ερωτευμένος μαζί της, αλλά εκείνη είναι απόλυτα ερωτευμένη μαζί μου"

Η μεγάλη αδυναμία του Τσάρλι Τσάπλιν στις ανήλικες γυναίκες. Ο Τσαρλς Σπένσερ "Τσάρλι" Τσάπλιν (Charles Spencer "Charlie" Chaplin) γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1889 στο Λονδίνο από γονείς θεατρίνους.

16 Απρ 2024

Κριστόφ: Ο τραγουδιστής του πρώτου μου μπλουζ

Ήυαν ο ερμηνευτής που "χόρεψε" μαζί του κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. "Οh! Mon Amour"

15 Απρ 2024

Ζαν Πολ Σαρτρ: "Αν έγινα φιλόσοφος, αν επεδίωξα τόσο επίμονα τη φήμη, όλα έγιναν βασικά για να μπορώ να ρίχνω γυναίκες"

Ο μπουρζουά φιλόσοφος που περιφρόνησε τους μπουρζουάδες και το βραβείο Νόμπελ πέθανε σαν σήμερα.

15 Απρ 2024

Γιάννης Φέρτης: Η φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση από τον γάμο τους

Η σπάνια αδημοσίευτη φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση.

15 Απρ 2024

Γιάνης Φέρτης-Ξένια Καλογεροπούλου : Ο γάμος στο γραφικό εκκλησάκι 60 χρόνια πριν

Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του Φέρτη με την Καλογεροπούλου 60 χρόνια πριν!

15 Απρ 2024

Το ζευγάρι που επέλεξε να πεθάνει μαζί: Η αληθινή ιστορία αγάπης του Τιτανικού

"Παιδί μου πες στη μητέρα σου ότι την αγαπώ". Μια τραγική ιστορία αγάπης,πριν το ναυάγιο του θρυλικού κρουαζιερόπλοιου που βυθίστηκε στις 15 Απριλίου 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού του ταξιδιού.